Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
9075, azé' megyünk mi is araszolva szép lassan ATH felé. De lássuk be OTP a sárga földig volt beverve, van mit ledolgozni, itt meg lassan történelmi maximumnál vagyunk már.
Most én sem vagyok érintett itt, az OTP nagyon elhúz... de szerencsére én 10 napja vettem MTEL-TL cerit-EBMTELTL14-menjen bele minden tőke.-2.66 áttétel.
Csak ennek a certinek nincs fogalma, a legnagyobb tőkeáttételűnek van.-4.04 áttátelű.
Mindenki OTP-t vesz. Bevallom ma visszaszálltam én is... egyszerűen nem bírtam nézni az emelkedést. Ricsi fiút beleadtam érte bocsi skacok. Nem mintha számítana az a pár db certi :))
-Jó napot! Private Banking friss:--Richter napi: Az új csúccsal maradt a trend ép és egészséges. Továbbra sem látható komolyabb probléma a grafikonnal, a sáv tető persze közelít, de ettől még semmi sem utal az újabb eső hullám kezdetére. A 8750 felett benne lehet az új éves csúcs lehetősége. Addig amíg a vékony zöld trendvonal felett tudja tartani magát, addig benne lehet az új csúcs lehetősége is. Ellenállások: 9063; 9375. Támaszok: 8125; 7813; 7500.
Megoldódott a tegnapi rejtélyem, valóban 2 tranzakcióm volt, de félre nyomtam a masiknál és nem vettem, hanem eladtam (én marha felrenyomhattam) az előzőekben vett turbo pakkot, és ezért volt nulla darabom...
Kezdődnek a bejelentések! "Richter: Bejelentette a Richter, hogy a Mithra-val kötött megállapodás értelmében a cég fogja gyártani és szállítani az Estetrol-t az Estelle és a Donesta termékekhez. Az Estelle egy kombinált orális fogamzásgátló, míg a Donesta egy postmenopauzás tünetek kezelésére szolgáló készítmény. A részletes bejelentés a BÉT honlapján olvasható."
Jó napot! Erste:-- A Richter július közepe óta apró lépésekkel halad felfelé. Ezen a pénteken megjelent gyorsjelentése
sem változtatott. Ellenállást a lélektani 9.0000 forintos szint jelent,
míg támasz 8.812 forintnál látható. Az MACD kisimult, az RSI pedig
közelíti a túlvettség határát, ezek összessége inkább az oldalazás
irányába mutat. Támasz és ellenállás szintek
A netbroki teljesítettnek mutat 2 tranzakciómat mai napon de bemegyek az egyenlegközlőbe és nincsen ott egy darab turbo long se a 39-bol . Ez mi a franc??
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.