Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Bennem azért a 9k fölött adni kell ösztön eléggé motoszkál, sokszor pórul jártam már. De nagyon szép a forgalom és a trend Már csak kevés maradt (9200 körül azokat is eladnám) aki bátrabb, mint én, annak további tartást és emelkedést kívánok!
Ezt kéne, orbannak bemutatni, maradnék Richterben az tuti. Kettős adóztatási egyezmény, különadók, extraprofit adok, mindent ki akar nyirni hogy pmápba terelje az összes embert. Közben 9025-nel vagyunk :)
Egyet értek, és ugyan így jártam. Az osztalékvadászok elhagyták a papírt, azóta megint minden rendben. Sajnos elszámoltam magam, és hamarabb dobtam. De ez egy ilyen sport 😊 ettől függetlenül jó látni, hogy feléledt a Ricsi, kíváncsian várom a stabil 9k-t 📈
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.