Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
-Private Banking friss:--A Richter árfolyama folytatta mozgását a csökkenő trend mentén, a napokban viszont már túladott lett, így a mai eredményétől függetlenül is lokális mélypontot találhat.Richter napi: Még mindig a csökkenő trendvonal alatt mozog a papír. Amíg az eső trend él, addig nem fog tudni jó alapot építeni az emelkedésnek. Elméletileg elérte azt a zónát, amely már vételek keresésére ösztönözhet, de a trend még nem tört, és csak mostanra vált túladottá. A mai eredményközlés hatására komoly volatilitás várható, és akár erős mélypontot is üthet a görbe. Ellenállások: 9063; 9375. Támaszok: 7813; 7500; 7188
Érdekes, az ersténél még mindig ott van a TL33, vehető, adható, ott látom a db-számokat. Gondolom pár perc/óra kell nekik, mire helyreáll az amúgy is fos rendszerük.
A különadó hatással az a baj, hogy sokan attól félnek, mi van, ha nem egyszeri dologról van szó. Jó lenne valamilyen rendszer ebben, hogy a cégnek és a részvényesnek is legalább valamennyire lehessen tervezni, de hát a különadók legtöbbször meglepetésként jönnek még az érintett cégnek is.
Üdv minden topiklakónak! Dobtam a teljes OTP pakkomat, annyira jóárasították most a Richtert... 7385-7390-ért csipegettem, még maradt valamennyi tőke, ha tovább esnénk. De szerintem nem fogunk... ;) Sok nyerőt, mindenkinek!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.