Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Vártam ezt... viszont. Ez a pénz 1 éve csak van... tegnap derült ki, hogy kell... tehát nem osztom a véleményed most. Viccesnek nem nevezném, mert az lett volna a pozitív forgatókönyv, hogy MOL jelentés fel, onnan ki, Richter jelentés fel, innen vissza egy kicsit lentebbi Molba...de hát mi sikerül itt....most majd 1 millió mínusz par nap alatt...egy biztos, jobb lett volna Molban maradni....de a ha...ha... semmire sem elég!
Erre azt tudom mondani, hogy olyan pénzzel ne tőzsdézz, ami hamarosan fixen kell
Törölt felhasználó2023. 02. 28. 08:45
Igaz, 7600on meg 2090 vevő
Törölt felhasználó2023. 02. 28. 08:45
7500on is van már nagyobb eladás
Törölt felhasználó2023. 02. 28. 08:41
Szomorú véleményem szerint ez kb 7500on fog nyitni és annak függvényében fog esni, hogy ki meddig alszik...vagy....van vmi csavar....mert én sem értem a tegnapi 2mrdt...azért az nem kevés pénz...1-2 százmilliónal mondanám, hogy van pár bolond...de 2 Mrd...ennyien nem akarhatnak egy nap alatt bukni....
Ordas mód alulárazott lesz a papír, de nekünk vevőknek ez jó. Minden eredmény szépen nőtt, a különadóval sikerült szétbszni a rendszert. Most bevásárol az állambácsi, aztán mehet vissza 8500 fölé.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.