Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Úgy döntöttem visszaszállok a fiaskó után, és vettem már itt a 8000-8100-as sávban. Valamennyit vissza akarok hozni a buktából, aztán itthagyom a BÉT-et, mert orbánc játszótere lett az egész.
8190 már. Kérdés lesz-e 8 alatt. Mindenki oda várta, de elképzelhető hogy 8010 volt az alja. Persze jöhet itt még leminősítés meg mindenféle januárban.
A Richtert is elérte a gyógyszeriparra kivetett különadó árfolyamletörő hatása. Hatalmas esés után keresi az új egyensúlyi árát.- Amikor az elemző nagyon alacsonyra várja, tapasztaltam, mindig felette szokott fordulni...
Jó napot! Private Banking friss::-Richter napi: A gyógyszergyártókat érintő újkülönadó miatt hatalmas réssel esett a papír. Az emelkedő trendet törte, gyakorlatilag esélytelen volt a kiszállás, habár egy nappal előtte már elkezdődött némi eladói oldali erősödés. A csökkenő trendvonalat lehet érdemes követni, amíg azt nem haladja meg, addig komolyabb emelkedési potenciál valószínűleg nem fog nyílni újra. A 7813-as természetes szinttől lefele lehet újra túladott, így a vételi oldalra állni még korainak tűnik. Ellenállások: 9063; 9375. Támaszok: 7813; 7500; 7188
Tegnap 8010 volt a min., szóval egyelőre nincs alacsonyabb. De szerintem is lesz egy 79xx-es ár még valamikor, viszont nem hiszem hogy sokat fog ott időzni, visszajön 8 fölé. Kiszedik a stopokat.
8000 alatt már nehezen lehet majd eladó papírt kapni, azért a Richter kilátásai 10k fölé mutatnak. Aki jelen volt a 8000-9100-as körben azok szépen kiszállogattak. 8 alatt már nem éri meg eladni , ugyanaz mint az OTP azt se érdemes eladni már 10 alatt mert ha lesz is olcsóbb az a pár forint nem ér annyit, hogy később vehesd vissza drágábban. Ez csak az én egyszerű paraszti logikám persze, ami nyilván téves is lehet.
Szép napot. 8020 napi min. Irány adott. A németek a recesszió mértékén vitáznak. Abban nagy az egység hogy jön! Na de mekkora és meddig tart majd? A RICHTER készül a 8K alá ma... 8050/8100
Tartom egyenlőre, hogy 7800-7900 környéke megállót hozhat az esésben, de az általad rajzolt fibó szinteknél a 0,5-ös egybeeshet a 200 napos mozgóátlaggal. Esetleg ha nagyobb esés még szóbajönne, ott lehetne keresni a támaszt. https://invst.ly/zyb0x
Merre lesz a mai irány? Fel vagy le? Ahogy olvastam a gyógyszeripar ilyen hirtelen és gerinctelen módon történő megadóztatása sokkal hevesebb hullámot vetett, mint más szektorok esetében. Gazdasági bizonytalanságot hozott a csaló csürhe a piacra az azonnali és visszamenőleges adó kivetésével. Viszont nagyon feltűnő volt, hogy azt megelőző napokban hirtelen szépen teljesített. Érdemes lenne tudni, hogy kinek volt ebben jelentős haszna!
Minél messzebről van a fibo húzva, annál kisebb a visszaesés..., 7900-ra szerintem visszajön, de elképzelhetőnek tartok egy 7400 /fibo 61/-7800 közötti jó ideig tartó sávozást, ez alá nem várnám, de Viktor még huncutkodhat valamit... https://invst.ly/zy7ci
Nem hozott az újév sem változást a Richter árfolyamában, ma újra nyomás alá került. Komolyabbat esett ma, rövidebb síkon már mutatkozik némi túlvettség, így benne van 150-200 pont felpatt de továbbra is lefele gondolnám az irányt rövid távon és valahol a 8000ft és 7800 ft közötti résznél építhetnek ki bázist az árfolyam, majd innen várnék fordulatot és lehetne újra emelkedőbe kapcsolni. https://invst.ly/zy64z
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.