Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
van egy bizonylatok menüpont is. Azon értesítettek, hogy osztalék mennyi. csak ugye összegszerűen nevesítve sehol sincs felvezetve a számlatörténetben. Én meg hiszem, ha látom alapon meg szoktam keresni a tételt.
"na, nagy nehezen megtaláltam, De kérdem én, miért nincs ennek a számlatörténetben nyoma, mármint: XXXX összeg osztalékkifizetés" . Ezek szerint bankfüggő. Nálam (CIB bank ) szerepel: ÉRTÉKPAPÍR LEJÁRAT (KAMAT) C ESD/01254382Osztalékfizetés osztalék jóváírása RICHTER GEDEON NYRT 2021.évi 122180711 ESD/01252326 02O Értéknap: 2022.06.16
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.