Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
én sem... 100%-ig biztos vagyok abban ,hogy a jelentés egy hajszállal legalább felül fogja múlni az előzetes várakozásokat..... szerintem már zárásra 8700 fölött lesz az árfolyam..
Korán szálltam ki, mert őszintén szólva nem gondoltam, hogy első nekifutásra fölé megy a 9000-nek. Ha vége lesz a korrekciónak, venni fogok. Hasonló méretű emelkedő hullám is jöhet, mint az előző volt. A többit, majd meglátjuk. Te pedig várd csak a 7500 alatti árfolyamot!
Értelmezési problémákon lovagolsz. Nem azt írtam, hogy az a fair értéke a cégnek, abba én sem szeretnék belebonyolódni, hogy most éppen mennyi pontosan. Arra ott vannak az elemző cégek. Abban viszont biztos vagyok, hogy valahol 8000 és 10000 között van, tehát nem 7500 alatt. Én azt írtam, hogy a sávozással a piac éppen, abban a sávban, kb. azt a szintet árazza. Ha 8400 körül sávozik tovább, akkor meg azt a szintet fogja árazni. Nem szeretném tovább magyarázni. A papír pedig közép és hosszabb távon is emelkedésre van ítélve, ha nem történik semmi nagy gebasz. Ilyenről azonban egyelőre nem jött hír. Éven túl el lehet kezdeni barátkozni a 10k feletti árfolyamokkal.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.