Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Volt benne korr 8425-ről 8040-re ahogy vártuk, aztán 9065-ről 8600-ra is papírforma szerint kb. Én gyula felvetésére voltam kíváncsi, hogy néki milyen időtávra jönne ki a matek, mert itt tegnap záróban 8700-ra giga pakk ment el... Abból a hsz-ből nekem úgy tűnt, hogy most várja a korrekciót a héten. Nekem újra longom van hétfő óta jelentésig tartva.(9000 fölé szúrás reményében ismét)
Nem vennék rá mérget. Nagyon úgy tűnik a görbe alapján, hogy a piac, ezt a 8700 körüli szintet értékeli jelenleg fair-nek. Ha a jelentés jobb lesz, mint amit az elemzők meglebegtettek! Véleményem szerint erre minden esély meg van. Ráadásul, ha ezt a menedzsment szövegesen, konzervatív módon próbálja tompítani. Akár olaj lehet a tűzre, és újabb lendületes emelkedés is jöhet! A szokásostól eltérő módon. Mire alapozom? A 7500 feletti kitörést sem akarták sokan elhinni. Aztán az emelkedésbe sokan nem mertek bele venni. Mindenki korrekciót várt már 8000 környékén is. Csoportosan gyülekeztek a shortosok a Richter körül. Aztán 9000 fölé sikerült jutni. A célárakat lépcsőzetesen emelgették. Ha a trend folytatódik, lehet még év közben is céláremelés.
Én rövid profitkivétet, egészséges korrekciót várok 8K-8200 ft közé! pár hétig tart csak. De április végére ismét 9K felett lehet,év végére pedig a 10K-céláram van.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.