Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Most 6505 alatt nálam már rövidtávon kuka lenne. Viszont FMR anno 6600-7395 vonalon tolta erősen a vételeket. Szerintem egész egyszerűen innen sokkal már nem éri meg tovább lefelé tolni, mert jó eséllyel az már bőven mínusz neki. Persze mivel péntek van és ez a BÉT, itt még bármi (IS) előfordulhat ma. Innen a 6400 ugyanúgy benne van a pakliban mint a 6700. r. 6590
Negativ? Azt mondtam,h remelem az emelkedo is haromszor annyi ideig fog tartani,mint az eso is tartott. MI ebben a negativ? Egyebkent meg inkabb csak a latottakat kommentalom,most pl azt latom,h ujra aktivizalta magat a vevonk,az eladonak meg mint ha fizikai fajdalmat okozna az emelkedes, robot uzemmodban azonnal probal raadni. De bizom persze az emelkedesben,remelem nem cseszi szet megint.
Ahogy elnezem ezt a chartot,az eddig leghosszabb ereszkedo trend is max harmad ennyi ideig tartott,mint a mostani. Nos nagyon remelem,mar csak a kiegyensulyozottsag erdekeben az emelkedesre is el lesz ez majd mondhato ezekutan.
Arra leszek kiváncsi majd ha bárkinek a terméke megjelenik a piacokon (korona vírus ellenszer gyanánt) az mennyire fog hatni majd a gyógyszer papírokra... mert ez még akár szólhat egy hatalmast majd
Richterben srv. által támogatva novemberben izmos emeljedés szokott lenni. Nem tudom mekkora üzleti érzékkel van megáldva az éppen kiszálló külföldi alap vezetősége, de én a helyükben megvártam volna. Szerintem nem Richter specifikus döntés volt, van valami általunk ismeretlen 3. feles ügy, ami meghatározta ezt a döntést. Sajnálatos, hogy így alakult, de ez a Richter jövőbeli teljesítményét nem fogja rontani.
Felfoghatatlan szamomra,h ha figyel arra,h egy bizonyos ar alatt ne adjon,akkor miert nem jo neki h minel dragabban adjon? Megszamolni sem tudom hanyszor lattunk az elmult 5 het alatt leonteseket,meg tudatos armegakasztasokat,h meg csak veletlenul se menjen feljebb az ar. Ha tizszer szuletek meg se fogom ezt megerteni sosem.
azért szebben csinálja, mint anno a BR, aki porig rombolta az árfolyamot, csak mert ki akart szállni. úgy tűnik, komfortos neki a 6500 körüli eladás. maradjon is így :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.