Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Mert onnan ha visszajön ide az 2k db esetén ~1.5 milliós nyereség.. (veszek-eladok) Miért mit hittél mi más célom van hogy azt akarom hogy olcsó legyen?
Ahogy 6700-nal bekapcsolta az elado robotot a nyomorult,innen ugy menekult minden vevo mint ha az eletet feltene. Sajnos ez meg mindig azt mutatja,h iszonyu streszt raktak a papirra,semmilyen tamasz nem letezik ha csak halvanyan megneszelik h itt olalkodik meg az elado. Egy alapvetoen nullas napra,nulla stimulusra,hirre egyhuzamban esni 2.5%-ot,nagyon nem a stabilitas jele.
A fo problema megint csak ez a tragyafeszek bux. Amilyen tempoban elkezdenek emelkedni a kulfoldi tozsdek,ugy kezdenek el minket adni komplexen. Itt egysseruen minden gazdasagi esemenyre a penzkivonas a reakcio.
Nyitás jól sikerült, sőt 6750 ft volt utána még, de megint nem jönnek vevők.
Törölt felhasználó2020. 10. 12. 10:36
Péntek este ezt írtam be.Most is így látom napra sajnos::-( Hétfőn örülhetünk baromira ha 0-án zárunk, vagy+ 0,2% max.talán ha minden szuper jól fut. Valószínűbb a minusz 0,3% körüli zárás kb. 70%. erre az esély szerintem...Meglátjuk...nagyot nem eshetünk viszont 1-2%-ot sem ,fura lenne azt teljesen kizárható.
Na igen,nezopont.kerdese. Nekem miota megvan (olyan szeptem er eleje kb) azt hiszem egy,de nagyon max. ketto nap volt,amikor nem lehetett shortolni,az osszes tobbi napon mindig volt benne egy mely merules. Shortos lelkuletueknek igazan nehez ebben melle nyulni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.