Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Egyebkent nekem is ez az erzesem volt a heten. A Richter egesz egyszeruen nem is a bet-en jatszik,hanem egy sajat,kulon bejaratu jatszoter lett eleg sokaig egy,aztan ket szereplo szamara. Igy aztan rohadtul semmit sem szamit a kulso kornyezet,vagy h vannak-e hirek v sem,esetleg megy-e az otp v sem,a richter ugy mozog,ahogy ennek a ket szereplonek az uri kedve eppen engedi. Vagy eppen hogy hogy van kedvuk jatszani aznap.
Mindennap 10-től 13-ig az eladó nyomása volt egész héten érezhető, majd 14-től mindig teret engedett a nagy vevőnek is, akikkel más vevők is jöttek persze. A nagy eladó a 6700-as árfolyamnak vélhetőleg nagyon örül, de neki simán jó volt 6470-en is (az alá nem mennt eddig). A nagy vevőnek meg bármi jó volt eddig 6700-ig a fölé szeretné már nagyon tenni. Nekem egész nap volt egy olyan érzésem, hogy a nagy eladó ma lazábban vette és mintha nem is mindig ért volna rá, mintha egy kicsit hagyta volna fellélegezni a papírt. Számomra nagyon félelmetes, mert azt csinálnak amit csak akarnak.
Nehéz ügy most amikből kalkulálom ki .Ha a mostani balance maradna akkor:0 semmi emelkedés hétfőre se csökkenés kb. totyogás lenne +- 0,2 között-Most még csak 18:30- talán lesz jobb eredmény-21:00-re ...Csak 1 napot előre tudok következtetni az a gond.
Szép addig nem lehet nekem, amíg a karanténból nem szabadul ki a család.... DE a folyt köv az remélhetőleg min 6800-6900 sávot jelent(ene) jövő héten. Jó pihenést! Fő az egészség! Ez csak pénz!
Itt van az meg,csak ma gyatran teljesitett. V mar inkabb hetvegezett. V fene tudja. Mindenesetre mind a ket oldal konyvon kivulrol jott a nagy hullamokban,az elado is ,a vevo is.
Kar h nem 8180-at tippeltel,akkor lehet az jott volna be-:) De azert zaras elott fel oraval nem adtam volna egy lyukas garast sem ezert a zaroert. Hatha jelent ez mar valamit a jovo hetre nezve. Kellemes hetveget mindenkinek!
Tegnap este este ezt írtam több lényeges dologból elemezve-következtetve.Bejött.:-)Este 9:00 körül ma isbeírom mit várok,most nem néz ki még jól az az igazság a szitu de változhat... Holnap szerintem 70% hogy ugyanennyit fog emelkedni mint ma -kb.1,1-1,4%-ot. Hétfőn még nem sejtem mi lesz. 1 0 Válasz erre
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.