Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
inkább azt mondd meg, ki és mi ez az új versenytárs, mert tuti ez miatt esik. RC: "az amerikai piacon jelentkező vetélytárs magabiztos bemutatót tartott."
Kezdem teljesen elveszíteni a fonalat, nem értem milyen kihívásról van szó. Én véleményt nyilvánítok, amit igyekszem megalapozott, mindenki álltal ellenőrizhető infókkal alátámasztani. Ezzel szemben te folyamatosan ködösítesz, cáfolni sem próbálsz semmit, csak kitartóan azt érezteted mindenkivel, mintha tudnál valamit, amitől a rv. esni fog. Közben az elmúlt néhány bejegyzésedből azt lehet kivenni, hogy a múltbeli eséseket folyamatosan megvetted, és gyüjtögeted, szaporítod a rv. - eidet, ami sokkal inkább longos stratégia, mint shortos. Erre írtam, hogy valami képzavar van veled kapcsolatban. Kezdem azt gondolni, hogy már te is belezavarodtál, mit akarsz reprezentálni. Őszintén szólva kicsit kezdek belefáradni ebbe a zagyvaságba.
"A Richtertől kaptam a részvényeket, nem akarok megválni tőlük csak kihasználni a benne rejlő letőséget." Kedves Balin2020! Ez volt a megtévesztés nem az információk hitelessége. Ti kezdtétek citromrebarbarával a megtévesztést én csak elfogadtam a kihívást. Szerinted melyik szólt nagyobbat?
Nem tudom, akár dolgozhat is a Richterben. A belső infó egy dolog, egy ekkora cég működését nehéz átlátni belülről is. Szerintem nem felsővezető, és nincsenek az egyébként publikus hírekből olvasható infókon felül releváns, a rv. árfolyamát befolyásoló infói. Engem az zavar leginkább a "munkásságában", hogy sokakat megtéveszt itt azzal a fórumon, szándékosan, hogy ennek az ellenkezőjét próbálja sugallni. Az hogy milyen árfolyamot szeretne, és azt milyen stratégiával, taktikával játsza meg, az az ő dolga. Még azzal sincs baj, hogy megosztja, hiszen erre való a fórum.
valamiért úgy érzem csak néhai rg-s a kolléga és semmilyen belső infója nincs...ha lenne, nem így tenne, mint látjuk, persze mindenki a maga szerencséjének kovácsa, ki így, ki úgy
Ez nagyon jó! Azért beszéli le folyamatosan a rv. - t, mert alacsonyabb áron több részvényhez szeretne jutni! Azért ebben van némmi tudathasadásos tünetegyüttes, még jó hogy erre kiválló a cariprasine! Ráadásul mindezt úgy műveli hónapok óta, mintha benfentes infói lennének az esések indoklására. Nagyon szép, hajrá Repasz fanok, kövessétek a mestert!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.