Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
-:)XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Egytermékes cég, túlárazva, én már rég elfordultam tőle. Aberdeen és Black Rock is így látta, BR masszív bukóban is szabadult. A szabadalmi oltalom szép lassan ketyeg, 2012-ben lett beadva a VRAYLAR kérelem az FDA-nak, 8 év amire be lett vezetve illetve az eladás felpörgött, így nem lehet azzal takarózni, hogy majd lesz másik.
De ahogy elnézem,vissza is vettem egy jó részét 6470 ft-nál, nem akar lejjebb menni, persze ismét stoppal. Innen lehet egy felfutás hírtelen 7K-ig,ha már 6200 ft felé nem megyünk!
Az altalanos hangulat nem magyaraz semmit,mert massziv pozitiv altalanos hangulatnal is vigasztalhatatlanul estunk. Igy utolag azt mondanam,h a ricsi megint iranyt mutatott az egesz magyar tozsdenek,ahogy szokta. Sajnos altalanos penzkivonas van M.k-rol,es massziv elfordulas hosszu ideje az itteni eszkozoktol. Az osszes magyar befekteto ezt szivja. A penzpiacot nem lehet megvezetni melldongeto tiradakkal.
Epp eleg szomoru tulajnak lenni ebben a papirban a beiras nelkul is. Siman benne van,h ma is a legnagyobbat buko papir leszunk otp ide vagy oda. Elkepeszto ahogy esni tud ez a papir minden letezo korrekcio nelkul.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.