Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
OFF Erste:Rendszeresen tisztogattam, frissítések mentek, de akkor se volt képes a beállításaim elmenteni, csak az fogadott minden nap, amit a felület akart. Reggel mindig pakolgattam az oszlopokat a böngészőben, ahogy látni akartam. Mentésre nem is reagált. A mobilos alkalmazásban meg nem volt látható a kötéslista, rendszeresen kidobott, ha elforgattam a telefont, azon túlmenően a fekvő és álló képernyő teljesen máképp működött. Fektetve nem is mutatta az ajánlati listát, nem tudtad megnézni a napi max-min-dbszám adatokat és diagramot. Azon túl meg sokszor az ajánlatok üresek voltak, vagy a diagramok voltak fehérek. Adat lekérésekor meg csak tekert, de akkor se jött le semmi. Már az egész bosszantott. Emlékszem, az Autówallis indulásakor nem is mutatták a RV-t. Pedig ott szívesen vettem volna. Hát persze, hogy lemaradtam. Szóval nekem nagyon nem jött be! Ehhez még hozzájön, hogy egy nagy bankról beszélünk, ahol erős hiányosságok vannak a valósidejű tőzsdei kereskedés felületével minden szinten!
Ez a bipoláris panaszokra való kiterjesztése a cariprazine-nak máshol is megvan, vagy csak az USA-ban? USA-ban mennyit hozhat, vannak rá becslések? /rv
A nap folyamán nekem is beindult, de ez nem változtatott azon, hogy hónapok óta döglődik, kidob, adatot nem közöl a mobil alkalmazása, stb... Meg többen is hasonló panaszokkal vannak. Úgyhogy ma reggel döntöttem és a kivitelezést végrehajtottam.
Erste lemondva. Már nem is férek hozzá! :) A tranzakcióval kapcsolatban pedig esélyem se lett volna valós információt kérni, mert maga a webbróker megszűntetése is komoly feladat elé állította az ügyintézőt. 3 lehetőségből 2-t vett igénybe: súgógép és telefonos segítség. Maradt még a felezés. Ezek után nem csodálkozom, hogy a rendszerük rossz. Azon igen, hogy tud még működni.
Na kis pihenő,aztán tovább mehet,én 5400 ft-ig várom. Az
5000 forintos szintre látott visszaereszkedés után tudott elpattanni a
támasztól a Richter árfolyama, ezúttal erős forgalom mellett tudta
átlépni az 5100 forintos értéket és tudott fölötte is zárni. A rövidtávú
momentum kitarthat a szerdai kereskedésben is, ennek fényében elvárható
lenne az 5400-as szint támadása. Ezt az akadályt átlépve jön szóba az
5600 forintos letörési szint elérése. Pozitív irányba mozdult tehát a
Richter rövidtávú technikai képe, jöhet további erősödés is a
folytatásban.
Támasz: 5100; 5000
Ellenállás: 5400; 5600
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.