Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ehhez a verzióhoz azért illene ma is 5260 felett zárni naposon ahogy tegnap Jelenleg nekem továbbra is shortos(nap végig változhat), mivel 6nap alatt a fenti kitételt 1x 5260 az első nagyobb ellenállás, és még ezt sem sikerült meggyőzőén átvinni Death cross(MA50 vs MA200) megvolt, az se a long írányt erősíti 5400-5500 magasságokba egy pozitív hír röpíthetné el Esymaval kapcsolatban, ha az nem jön nem érzem azt h menne ez még tovább fel Szóval én továbbra is várom a jó short beszállót és a long írányt inkább kihagyom
Tegnap szép forgalom volt, ha marad az,akkor megvolna a kitörés. A Richter részvényei ismét megindultak felfelé és úgy néz ki, hogy az
általunk emlegetett zászló alakzat kezdi beváltani a hozzá fűzött
reményeket. Elképzelhető, hogy a következő megálló az 5400-as szint lesz
a következő napokban, ahol a 100-as mozgóátlag is tartózkodik.
Az a baj, hogy az ilyen állat sohasem tanul semmiből. Amint látom már vissza is jött, annak ellenére, hogy azt írta, hogy lelépett innen. Hát az ilyennek ennyire telik. De egyre többen vannak! Nekem ez fáj! Nekem! Nem neki... Menekülnék, mert a butaságával elüldöz és nekem ez nem hiányzik. De sok jó embert nem hagyék cserben, hátra sem!
B*** meg! Hát nem vagy képes elolvasni, ha valaki küld infót neked? Már itt is elküldtem ezt az infót korábban? #115192 hozzászólásom Minek vagy itt, ha nem olvasol és nem jegyzel meg semmit? Egyfolytában csak kérdezel és ökörségeket írsz! Egy izmos kitiltás már nagyon befigyelhetne már neked!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.