Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ez a kereskedelmi háboru tönkre veri a tőzsdéket, hogy lőnék ki ezt a pasit a holdra, de egyszer használatos kapszulában, nehogy visszaküzdje magát a földre
OFF:Az adatok alap esetben nem a BÉT-től származnak? Igaziból nekem az látszik, hogy az adatok megvannak bárki szolgáltató számára, csak a tovább közlése illetve a felhasználó barát kialakítása hiányos vagy nem megfelelő. Mert az hogy lehetett, hogy AW bevezetése (névváltás) egyik rendszerben ment kifogástalanul, míg a másikban nem. Tehát az adat megvolt, csak a szolgáltató nem készült fel rá időben.
Kissé visszavett a Richter? Azért ma már jó volna 53++ záró!
Én úgy emlékszem, 1-2 éve beszéltem erről egy külsős IT-sal (akkoriban az én összes faxom is kivolt az ERSTE-től és fontolgattam a váltást :D), és mintha azt mondta volna, hogy az erste szolgltat a RC-nak is, hogy ez nem direkt, hanem egy másik cégen keresztül megy, aki azt használja, nem emlékszem.
Az amerikai gyógyszerhatóság
megadta az engedélyt a Richter és az Allergan közösen kifejlesztett
gyógyszerének, a Vraylarnak, újabb indikációban való alkalmazására, így a
skrizofrénia mellett már a bipoláris depresszió kezelése során is alkalmazható
lesz. Az új indikáció megszerzésével a Richter 10 millió dollár mérföldkő
bevételre jogosult. Jelenleg további indikációkban zajlanak vizsgálatok, az
Allergan kutatásért felelős igazgatója elmondta, hogy autizmus indikációra is
szeretnék kiterjeszteni a gyógyszer alkalmazását, valamint major depresszió
indikációban már a vizsgálatok végső fázisában jár a Vraylar. A J.P. Morgan a
hír hatására a korábbi 6150 forintról 6420 forintra emelte a részvény célárát.
A Richter részvényei 4 százalékos pluszban fejezték be a tegnapi kereskedést. Jött a hír, elfogadta az FDA a Richter új
indikációját, ami a várakozások szerint 500-600 forint plusz hozzáadott
fundamentális értéket jelenthet a gyógyszergyártó árfolyamában, de ennél is
fontosabb, hogy megtörheti a negatív megítélést, ami az ESMYA miatt adódott.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.