Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
eddig meg az volt, hogy az ESMYA a zászlóshajó. az nem megy, így volt is haddelhad. most pedig már az a baj, hogy új zászlóshajó van és az hozza a pénzt?
Na erre a hírcsomagra vártam már! Végre! Végre látszik, hogy van bevétel, eredmény! Elérhetnénk már igazán a 5,9k, de a 6k sem elérhetetlen ezután pár nap alatt. Van miért felárazni! :)
Akkor ez adhat valós alapot egy izmosabb fellökéshez. 5800 már nem is annyira futurisztikus. 6k már inkább. Gondolkózóba estem... Adni oszti előtt vagy maradni és figyelni... Bizonytalan vagyok...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.