Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
csak a Richterben a felnek volt ez a korrekciója és mehet vissza 5900 környékére....míg Otp-ben a mostani fel lehet csak az esés korrekciója lesz...nem mindegy azért longos szempontból :)
Draghi a Ricsire nem lesz akkora hatással, mint az OTP-ree.
Itt az olaj-rubel árfolyam zuhanása okozza az erőtlenséget, amiben én több hónapos távon, nem nagyon látok érdemi javulást, figyelembe véve az exportálókon belüli széthúzást.
A 2 hét múlva jövő 2015 Q4-et is visszafogja a gyengülés, a mostanit, meg még jobban.
Talán a Q2-ben érkezik már royalties a Cariprazin után, de még elenyésző lesz, a forgalom jövőre fog felfutni. Amig a Esmyával együtt, nem érkezik érdemi bevétel, addig az orosz kitettség, még mindig nagy jelentőséggel bír.
A mai esesben alacsony a forgalom... Egyelore. A piac kivar, hogy mit mond majd Draghi, de en tartok tole, hogy nagy remenyt nem fuzhetunk hozza. Szerintem az lesz, hogy nem valtoztatnak egyelore semmin. Na ez majd megmozgathatja a piacokat lefele. Szerintem a multkor mar tettek egy impulzust, meghosszabitottak a programot es a kamatot levittek -0,3-ra. Mit varunk most tobbet egyelore, mi valtozott azota meg? Esett meg egy jot az olaj, ez nem jo az inflacionak, amit ok ugye gerjeszteni akarnanak? Es? Szerintem kivarjak, hogy tesz e valami lepest az OPEC, hogy megalljon a zuhanas. Nem hiszem, hogy ha csak par szoban is, de valamilyen szinten ne egyeztetnenek a FED-el. Ha a fed valoban emelni akarna, az EKB meg novelne a kotvenyvasarlast a Dollar csak tovabb erosodne, ami mar az amcsiknak is fajo lenne, a fejlodoket meg teljesen kicsinalna. En tovabbra is azon az allasponton vagyok, hogy itt nagyobb mertekben torteno vasarlas csak akkor lenne, ha mar k..va nagy a baj. Ez csak egy velemeny, eszerveket szivesen hallgatok, de hulyezest, anyazast NEM! Koszi!
MA50: 5388, az 5647-es ATH-t követő konszolidációban, erről az átlagról való pattanásban képzeltem volna a kitörés kezdetét föl.
A konszolidáció kezdetén 4830-nál járt, amikor új ATH-t ütött 5260 volt, az egészségesebb lett volna.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.