Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Kiszalltam, 5450-nel es egyelore nem bantam meg. En a 940-rol tegnap 400-ig torteno nagyon gyors bezuhanast veszelyesnek lattam es latom is meg mindig. Az eses nagyon gyors, dinamikus volt, forgalommal, ami nalam is veszjelzest adott. Ha megis elmenne a vonat akkor is volt egy nagyon szep köröm a ricsivel. Ahogy korabban mar irtam, nagyon bizakodo vagyok, de sokszor dontesunket gyorsan es celarunkat is a piaci reakcioknak megfeleloen kell meghozzuk. En nem banom, hogy kiszalltam. Akik benne maradtak es megis az o iranyukba megy a piac, azoknak sok sikert. Szerintem lesz meg iden lehetoseg jo beszallokra. A piac ideges, hektikus es en nem akarnek esetleg akkor poziban lenni, amikor - ha egyaltalan - beindul a zuzda. A ricsi fundamentalisan tovabbra is az abszolut Favorit, de a piaci folyamatok alol nem tudja magat kivonni. Az olajban egy kis felpattano meg nem trendfordulo es az oroszok attol fuggenek, mi meg a Rubeltol. Meglatjuk mit hoz a holnap
ja, értem...5400-5500 között mondjuk alakul a váll és a sáv, hát lehet benne valami, de nekem még mindig az látszik, hogy visszamegy az emelkedő támaszvonal fölé...
Az OTP-hez képest szépen tartja magát eddig, hátha sikerülne az a Harami Cross, ami nem fordulót, hanem sávozás kezdetét jelentené.
Utolsó kötés: 5 491 HUF (2016.01.19. 11:03:31)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.