Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Azèrt a technikai elemzèst ne vedd szent könyvnek, mert sokszora nagy elemzők is melléfognak... mivel a külső körülmènyek is szàmítanak, amikre meg nem lehet felkèszülni. Mindenesetre èn sajnàlom, hogy nincs szabad pènzem. Màr egy pakkal itt 4630körül kockàztattam volna. Csak èppen oti esésekbe vettem bele, hogy a rosszul felvett pozimat javítsam.
Lehet, hogy van abban valami, hogy "fogják Ricsi kezét", lehet hogy kicsit sok lesz már a mindenféle alakú piros gyertyából, de aki egy kicsit is konyít a TA-hoz és jól kialakított kereskedési technikája ( szabályrendszere) van és nem ment el teljesen az esze, akkor az biztos nem vesz Ricsit holnap!
Ciki nem ciki, nekem sajnos csak kb 2 hete sikerült megvilágosodnom, így még nem vehettem észre a januári rally kezdetének figyelmeztető jeleit, pedig a Bólinger szallagok, az RSI és az MACD is egyértelműen jelezte hogy venni kell! Vertem is a fejem a falba és szidtam magam, hogy miért nem tértem előbb észhez!!??
Most viszont csak azt látom, csak azt jelzik egyértelműen az indikátorok és a grafikonok, hogy egy longosnak most nyugton kell maradni! (Elhiheted, higy baromira venném már én is mert november óta böjtölök!) Talán már nem kell sokáig, de amíg a technika be nem adja a várva várt jeleket addig biztosan!
10 ker. könyvvel már nem annyira, mint gondolnád... én legalábbis jóval nyugodtabban kereskedek, mint korábban 5 szintessel
persze így sem tudom annyira kihasználni, mint ahogy szeretném, de hát dolgozni is kell mellette
Ennek ellenére a Ricsit szépen fogják és nem engedik esni, mert ez azért egy normális papír szép kilátásokkal. Az alapok meg fenn akarják tartani a árfolyam növekedési ütemét.
Gondolkodom Én is long certi tárazáson, mert ez a short móka nem egészen adta nekem. Bár most más papírokkal kereskedek, de azért figyelem a Ricsit. He certiben longoltam volna és nem lettem volna ugribugri akkor simán 500K is elérhető volt. : Így utólag okos az ember.
Az a vétel mellett szól mondjuk, hogy most már közel van a 600-as támasz, ami valamiért elég erősnek tűnik. Szóval ha holnap nem réssel nyit felfelé és sikerülne egy 630 közelit elcsípni, akkor kimondottan jö hozam kockázattal lehet kalkulálni, mert 700 fölé bármikor feldobhatják! 750 meg azért lehet vele keresni ha följebb egyenlőre nem megy is. 7.-én lesz a gyj.?
A napi mozgást is figyelem, ott vannak a fiúk, bármikor képesek belevenni ... (10-es ker.könyv, icebergről meg még nem is szólva)
eséshez nem szoktak ennyit hezitálni...
Sztem is is UP-nak nézünk elébe ... lássuk csak vicces kedvű brokijaink milyen gyertyákat rajzoltak az utóbbi napokban, mint doji, shotting star, mini marubozu, long legged doji és most inverted hammer... ezek azt sugallják, hogy UP lesz... egy esést nem előz meg ennyi fordulatra utaló gyertya...
Egy kicsit már tényleg sok lesz a pirosból, bár TA alapon még gázosabb a helyzet, mint tegnap volt!
Hó vége lesz, ráadásul péntek. Simán kinézem belőlük, hogy megerőszakolják a papírt és záróra felkötik. Mondjuk ha nem tudják 750 fölé vinni, akkor végül is mindegy mit bűvészkednek. Szerintem a gyj. megdobja az árfolyamot, csak az a kérdés, hogy addig kibírja-e 600 felett?
Szerintem kilovesre kesz...4806 az atlagaram, full tokevel tartom, azt gondolom rovidesen megbanja aki eladta..!
Lassan elcsitul a balhe a pohar vizben, de ha nem a befektetok sem hulyek adni a Richter, hiszen ez NEM forintbefektetes!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.