Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Vagy 4%-ot gyengult az azt megelozoen isugyncsak gyenge arfolyamahoz kepest a forint.., kivancsi vagyok hol van az a pont ahol majd ez elkezd bearazodni a Richter arfolyamaba..!
Pontosan a pszichológia az ami az eladásokat generálja. A pillanatnyi (világvége)hangulat beszippantja az embereket, csőlátásuk lesz és csak az számít, hogy mérsékeljék a veszteségeiket. ( Sajnos ezt a saját bőrömön tapasztaltam, de akkor elhatároztam hogy többet nem a pszihé fogja irányítani a kereskedésemet.) Ha mindenki így gondolkozna ahogy írod, akkor soha senki nem adna el és már vagy 8-9 számjegyűek lennének a részvényárfolyamok vagy mégtöbb!
ezek mind szépek, és szakszerűek
Deee valamit a legtöbb elemző kihagy. Ez pedig a pszichológia. Az ember gyarló, szarik egy idő múlva a fibókra, szalagokra, kutyagumikra. Van egy határ, ami alatt nem hajlandó a veszteségét "realizálni". Egy idő múlva "túlélésre" fog játszani. Tartja a papírokat. A fundamentumok bem változtak meg, egyszerű pánik hullám söpör végig a világ tőzsdéin. Na és, egy kis pezsgés.
A richter szempontjából ma/holnapi árak hatalmas prémiummal kecsegtetnek. Ne feledjük, ott volt már a 4900as ár. 1 hét, 2 hét, 1 hónap múlva újra ostromolni fogja. A buliról senki nem akar lemaradni....
Ez is piros lett, mert a nyitó 4665 volt. De elmegy dojinak is.
Én abban bízom hogy annyiszor ment 4600 felé s a mai nap sem reccsent meg, sőt elindult fel, remélem ennyi 4600-s visszateszt elég is volt...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.