Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Tegnap is ezt volt nyitáskor felvitték az árfolyamot és utána kiálltak a könyvből. Délután meg lehet elveszik a kicsiktől megint a stoppok kiütésével...
1,8%-os emelkedés 19 perc alatt... Ez mesterséges felhúzás- Most ültetik bele a kicsit korrekció előtt lehet. De az biztos, hogy ez nagyon kamu papír lett.
Látod kár volt ide beírni a stop-jaidat, jól lehúzták ezek alá. Ha ez nem szándékos manipuláció, akkor semmi.
Hír nuku, végszakaszban borítás. Holnap mehetünk megint fel egy picit talán.
Szerintem se tud beesni 4450 alá nagyon...egyre magasabb aljakkal araszolunk fölfelé...az év más idoszakaiban lenne kétségem, de szerintem az év vége is jó lesz (es mar nem sok van belőle..)!
Hát? 100.- Ft/rv. az sok, az több mint 50%-os egy részvényre jutó emelkedés, ami figyelembe véve a konzervatív menedzsmentet, igen meglepő lenne.
Ráadásul nekem nem üzenne sok jót: ha ennyit kiszórnak osztalékban, akkor ezek szerint nincsenek új ötletek, amikbe befektethetnék...
Meg aztán a pakkommal kb. 6-szor akkorát kerestem most egy hónap alatt, mint amennyit az osztalék hoz, szóval pörgessék csak szépen vissza a nyereséget a növekedésbe, új fejlesztésekbe, marketingbe és értékesítés ösztönzésbe. SZERINTEM!
Bakker... Nem semmi rally lesz akkor az osztakékfizetés napjának és mértékének kihirdetése után... Mondjuk ez még odébb van, de laza 15%-os osztalékért megéri már jóval korábban is spájzolni!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.