Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem tudom, de van a grafikonon 3-4 pont amikor így belenyúltak a napi árfolyamba. Lehet a Ricsi vett még több saját részvényt?
A Xetrától nem várok csodát, de lehet ad egy kis likviditást. Ez függ a politikai megítélésünktől is a környező országokban, így semmi konkrétat nem tudnék mondani.
Amitől félek az Iceberg megbízási típus, ha ezt bevezetik akkor nem lehet majd tisztán látni, hogy mennyivel is támasztanak és hol.
Összeségében nehezebb lesz meghatározni tisztán a helyzeteket, mert jön be pár új változó amit érdemes lesz számításba venni.
Ès vèlemènyed szerint mi lehet a hàttèrben? Nekem lövèsem sincs.. meg èrdekelni mindenki vèlemènye arról hogy a xetra bevezetèse vajon milyen hatàssal lesz a magyar piacra?
Valami mögöttes tranzakció mehetett le. Jelenlegi könyv állását megnézve ez mintha véget ért volna. Kicsit illúzió most a grafikon szerintem. A versed pedig illik a dologra. :)
Mert egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ki az aki az ellenállás előtt 10-20 forintal belevesz... Ezek még mindig alapok lennének? De ahhoz meg nem elég nagy a forgalom. Vagy lehet kényszer shortzárók?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.