Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
te aztán egy jós vagy...:) nem bíznám rád a pénzemet...két órával zárás előt így belőni...:) de egyébként tök lényegtelen a mai nap. se forgalom se semmi...vannak alapok akik a zárnak évet, szóval ha ott lenne is a zárás az nem azt jelenti, hogy jövő héten 4900...
Én meg akár 2 rongyra is lecsapok... Nem zavar, hogy 5 is lehetett volna belőle. Majd jön a másik..
. Ez a BUX egy szemétdomb, vashulladék kurkászni, gyűjtögetni kell.:D
nekem az a filozófiám, hogy egy bizonyos összeg feletti nyereséget azonnal ki kell venni. Én naggggyából mindig fix összeget tartok, amihez képest persze időnként(elméleti) veszteség látszik, de akkor várok nyugodtan.
Tudsz valamit, barcsak en is ilyen turelmes lettem volna.., az vigasztal, hogy most ugy tunik lealabb az iranyt sikerult eltalalni es annyi tortent csak , hogy ket nappal hamarabb vasaroltam mint azok akik most szallnak be.., Ha tenyleg ujra latokepbe kerul a 4900-es celar, nyilvan nem all meg az emelkedes 4500-nal tul sok idore..!
4410 környékén a short certim eladtam és most vettem vissza olyan 4450 -nél amikor átment a dugón.
Nem hittem volna a dolgot, de ha tudtam volna előre...
Most már hiszek az optimizmustoknak és köszönöm, hogy a tapasztalataitokkal segítitek a kereskedést! :)
Ma vettem én is 4449-nél mert látszott hogy csak eladókat várnak mielőtt kiveszik a 4450-t, csak nem akartak sietni. Hát takarítottam egy kicsit az útból :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.