Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Aki ügyes volt az ma meg tudott venni 4500 alatt... Meglátjuk a zarot, de ma megmutatta az erejét a papír.., a 4450- es tamaszrol úgy pattant fel az árfolyam , mint C egy Puyol be csúszás után.,,igaz realmadrid?
Mutyiznak orrba szájba. Délelőtt is ők húzták fel az árfolyamot, most beesett és szépen előre álldogálnak a vételi könyvben és felhúzgálják. Vételi oldalon a V cégnél a X/6 legyen gyanús!
A mai nap állása szerint OTP-ban kevesebb volt a taktikázás mint itt.
Valaki magyarázza már el nekem ezt a mai napot! Miért kellett ma délelőtt annyira vásárolni a részvényeket,mi ebben a pláne,mikor nyilvánvaló hogy túlhúzott már az árfolyam?Naná hogy izmosan beshortoltam,természetesen boldog vagyok,csak nem értem!
A trendfordulós jel az lesz, ha a tegnapi piros hullócsillag után ma 4400 közelében zárna és ezzel megkapná rá a piros gyertyát is... Na akkor még a trendcsatornában maradás is veszélybe kerülne szerintem!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.