Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Köszi! A belinkelt közlemény alapján én is erre tippeltem. Mellesleg nagyon meglepődtem, hogy 2013-ban a cég előző évi teljesítménye alapján 660 Ft-ot fizettek részvényenként...
Ez nem az a fajta részvénypakk. Azt csak év végén adják és azt többnyire mindenki kapja, persze különböző mértékben.... és azt valóban 3 évig kell tartani. Amit most szórtak ki az más.
Bár a múltkor már próbáltam megtudni, de a belinkelt dokumentumból valahogy mégsem sikerült kibogarásznom, hogy a Richter az év melyik napján fizet osztalékot!? (ha fizet) Meg tudná ezt nekem mondani valaki?
Erről már egy ideje megy az ábrándozgatás, de nem úgy tűnik, mint ami be akarna következni.
Szerintem holnap megint UP nyitás és oldalazgatás komolyabb kilengések nélkül 4450-4540
Hát ha az bekö etkezik és a mai piros hullócsillagra holnap Ricsi megkapja a piros gyertyát, akkor bizony megindulhat a régóta rebesgetett korrekció...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.