Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nagyon ugy tunik.. En kicsivel alatta leszek nullaban..,kicsit elkapkodtam a visszaszallast 4540-es kiszallom utan,mert en meg ekkora korrekciora sem szamitottam mint amekkora volt..,lehet kicsit tulertekeltem az Esmya-val aznap megjelent hirt, de lehet hogy csak most reagalja le a piac.., vagy nem tudom..,de a mai nap eddig eleg meggyozo es hat lassuk be nem konnyu jo beszallot talalni...
Tenyleg forumosok kinek sikerult beszalnia a szerdai realizallok kozul?
Jon vele oti is tenyleg, de szerintem ez nem kamu..szeintem ez azert lehetigy, mert vannak alapok amelyek regios reszvenypackokat vesznek, ha jol tudom..,ha nem akkor vallalom a minuszokat es szivesen olvasom a helyes megfejtest valakitol!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.