Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Rally-ra a mai napon nem szamitok en sem..,azonban egy 450 feletti zaro velemenyem szerint egyertelmuen mutatna az irany es meghatarozna a jovo heti kereskedest, illetve az evvegi hangulatot.., ugy erzem most ez a tet! Nem is kicsi!
700 millios forgalom delig nem tunik rossznak, siman veri az OTP-t ma is...Kinyit Amerika es atlepheti a 4450-es ellenallast meg a mai napon szerintem!
Néhány napja nem jártam errefelé....
Egyetértek azokkal, akik szerint még szép emelkedés lehet Richi-ben (az erre okot adó érveimet tegnap részletesebben le is írtam a BLUE-k toppic-ban, ha valakit érdekel), DE azért nem árt az óvatosság. Az ugyan jó jel, hogy nem korrigált érdemben vissza a lokális csúcs után, de a mostani emelkedést sem szabad túlértékelni, ehhez ugyanis hiányzik a forgalom. Szóval szvsz amíg ebben (4300-4470) közötti sávban mozog, addig bármi lehet.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.