Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
balanza, élet(tőke)veszélyes, amit csinálsz. Sztem.
Állandóan ráveszel, csökkented a bekerülési árat...de a rv-ek esnek...ami régen bejött bikapiacon, az nem biztos, hogy működik macinál is... Rába detto.
Ne sértődj meg, ez csak egy észrevétel. Kívánom, hogy legyen igazad. Viszont látszólagos magabiztosságod másokra (kezdőkre) veszélyes lehet.
Utóbbi fél évben egyetlen elemzőre hallgatok
Csak. Ő az a bizonyos Egon. Nem bántam meg. Mindenki szidta, de én éreztem, hogy igaza van. Nem szépíti a dolgokat, akkor, sem ha a többség szidja, mint a bokrot.
Már a válság előtt megírta, hogy baj lesz.
Valahogy megragadt bennem az a cikk.
Augusztusban bekövetkezett krahh. Előre jelezte, hogy a bankok lehazudják majd a csillagokat az égről. Így lett.
Attól kezdve abszolút fenntartásokkal kereskedem.
Egyik hülyébb elemzést olvastam ettől is, attól is. A legtöbb elemzőtől simán csődbe lehet menni. Napokban is olvasok hajmeresztő elemzéseket.
A lényeg csak annak higgy, aki már bizonyított. Egyelőre az eső trend él és nem látni a végét. Az árak a tőzsdén valószínűtlen szintekre tudnak felmenni és LEESNI
Őszintén sajnálom ami történt veled.
Ne haragudj, az indiszkéciómért, de megkérdezhetem, hogy külföldön kereskedtél, vagy itthon tőkeáttétellel, hogy ekkora veszteséget okozott az a 3 kötés?
Vagy most eladni, vagy a következö negyedévben is tartani.
Egy elemzés szerint az alapkezelők a negyedév végére elsősorban OTP-MOL párosban gondolkodnka, a Richter és a Matáv alulteljesitő lesz.
Ezért ilyen gyenge most, de 1-2 hónapos távlatban ez más nem biztos hogy igaz.
baszki....stop loss mindenek felett, na nemmintha én alkalmaznám, de ezekután...csak kerüljek ki ebböl a katyvaszbol...egyébként nemvaloszinü hogy tönkremenne a richter papir...de sajnos valszin ebben is van egy év (de sztem inkább fél) mig talpraáll
10 év alatt több mint 160 kötésem volt a tözsdén. ez nem sok ilyen időtávon de régebben még nem lehetett ennyire pörgősen csinálni. az utólsó pár év tolta meg igazán. volt, hogy 3 évig kellett ülni a papírban. szép volt. 5 veszteséges kötésem volt csak!!!!! azt hittem értek hozzá. ebből az 5 ből 3. most november óta. az egész tőkém 96% eltünt. és ha most nem tudok kiszállni akkor a jövőt elnézve még az a 4% is ugrik. arról meg annyit, hogy eddig mennyit ért egy papíp, a piac újra áraz mindent. 2 hete még olcsó volt 37000 nél. májusban drága lesz 28000 is.
nem gondolom hogy 42k-ra kimegy, de 37k nem sok érte és ezt tudják oda künn is
Törölt felhasználó2008. 03. 20. 11:02
Egon írta, hogy a BUX sorsa a Richter kezében van. Hát, a 18000 reálisnak tűnik: a Richter hihetetlenül gyenge, az esésben élen fog járni. Esnek az alapanyagok...
Le kell venni a rózsaszín szemüveget...
kb. 1 hónapja, hogy minimális dow elmozdulásokra amik lefele történnek óriásit tudunk esni, viszont az emelkedéseire nem reagálunk úgy mint régebben. Akkor mi is elindultunk vele fel, de mostanság ez sem érdekel mert csak esünk. Kénytelen vagyok én is eladni a pakkom mert nem látom az alját és félő, hogy lenullázom magam. pedig a 38000 as tételnél ez nem kis bukás.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.