Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A xetra nem csodaszer...nezz utana nyugodtan...bovli orszag, kiszzanithatatlan politika. A beten mindenki tredelni probal...a multkor egy alap kihasznalva a jo hangulatot 2x60000 ezeres pakkal felvette az otpt aztan ket het mulva ugyanaz visszaboritotta...
A Xetrával kapcsolatban még nekem is tájékozódnom kell. Mert ha nem csak azért találták ki, hogy rajta keresztül könnyebben elérhető legyen a BÉT, hanem azért is, hogy mi is könnyebben elérjük a világ tőzsdéit, akkor lehet érdemes lenne vele foglakozni és felderíteni!
A xetranak semmi jelentosege nem lesz. Aki el akarta erni ezt az agyon spekazott bet-et az eddig is elerhette. Inkabb meg tobb penz fog innen elmenni...
Hát, tényleg lehetne jobb is, de egyenlőre az Erstével meg vagyok elégedve. Most egyébként egy normális grafikon rajzolót keresek. A tőzsdeász.hu-val próbálkozgatok, de ha tud valaki jobbat, szívesen venném! Köszi.
az a baj a szolgáltatókkal, hogy nagyon gagyi a kereskedési felületük. Pl amit nagyon hiányolok, a "csúszó stop" beállítás. De van még sok "finomság"...
Úgy tűnik megint a szokásos Richi-fele korrekciót látunk... Kicsit le, majd oldalazas aztán mehet föl... A tegnapi esmya hírrel nem nagyon foglalkoztunk tegnap érthető okokból, de szerintem nagyon jelentős hír, mert hatással lesz az értékesítésre.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.