Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
mert nem csak tegnap vettek és pluszosak összességében...szerintem javát 4000 feltt vehették ez igaz, amikor a hírek egyre biztosabbak voltak, de vettek ezek 4000 alatt is bőven...
sajnos beigazolódott, amit magamban gondoltam, hogy a 4450 már olyan magasan lévő támasz, amit nem nagyon lehet tartani. TA ide vagy oda, ez a szint már nagyon magas egy kisbüfinak ahhoz, hogy bele merjen venni. Meg egyébként is, aki egy kicsit is követte Ricsit mostanában az korrekciót vár. A korrekció mértéke a kérdéses. Itt semmiképp sem szabad elfelejteni, hogy az eddigi emelkedést pszichológiailag az az MSCI sztori támogatta, ami tegnap véget ért!
nekem az a véleményem, hogy Ricsi reális értéke kb 4380 környékén mozog. A felette lévő részt csak a hisztéria és a kényszervétel generálta. Na jó, tudom, hogy 4380-as árfolyamban is nagy szerepe volt már az alapoknak, de nekem akkor is olyan érzésem volt hétfőtől, mintha az emelkedés már jobbára csak az alapok kényszer vásárlása miatt történt volna és a büfik, tényleg csak mellékszereplők voltak. Innét már érdemes lesz TA alapon is alaposan szemügyre venni Ricsit és elkezdeni vizsgálgatni, hogy mikor éri el lefelé az emelkedő csatornában a támaszvonalat. Ennek a kielemzése, felmérése még folyamatban van részemről. Accept, talán pontos információt tudna mondani. Ami engem illet 4300 alatt már bele mernék venni, de addig is még pontosítanom kell ezt az elképzelésem.
Kíváncsi vagyok, hogy az erős vételi nyomás után milyen mértékű korrekciót láthatunk(bár 12 után még érkezhetnek vevők vagy épp eladók). Az Urak megérzése mit mond?
A tegnap elindított shortokat nem ma fogjàk zàrni ebben biztos lehetsz. Habàr jelen pillanatban otiban vagyok èrdekelt, mèg mindig azt mondom, hogy ebből lesz korrekciò... ez most utózöngès... korrekcióban màr èrdemes lesz vèteleket keresni..
Mondjuk a 4500-at -20Ft-al gondoltam hogy tartja. :-) Mondjuk még a -50Ft is beleférhet, de aztán elfogy a shortcápák ereje és végül egymást falják fel. :D
Pedig tegnap megígértem Karterabnak hogy ma beszállok a sötét oldalon, de megijedtem a nagy vételi erőtől, holott a 4540-s shortra már stoppot is lehetne tenni s csak mozizni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.