Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Elemzőink reggelcsak annyit írtak, hogy megfogott a 37500 szint ezért visszapattanás várható itt és a molnál. Ez még fikarcnyi miteszernek sem jó, nemhogy pattanásnak.
20 perce figyelem a két kis okost. egy 400db-os, és egy 50db-os pakkal 38000-ról lementek 5ft-onként 37850-ig csak hogy a másik elé tegye be. A vevő meg látja ezt a birkaságot és meg se moccan nyugodtan vár a selejt árával mert látja, hogy ezek úgyis elé mennek.
remélem ezzel a héttel elmúlik a műbalhé és a ricsike visszatér legalább a 40-es szintre.
sajnálom, hogy most nem volt kp-m, mert 38 alatt jól bevásároltam volna. szinte irigylem, akinek ez sikerült. gratula.
az egis se nagyon fog mélyebbre süllyedni, bízom a gyógyókban (de lehet, hogy csak álmodozok).
csak semmi izgalom az Egisz sem fogja megúszni....de sajnos ha lesz felpattanás megint e részvényben lesz a legkisebb százalékosan számolható nyereségtartalom........és bizony ott lesz megint a rengeteg átverekedni való ellenállás.........no majd meglátjuk!!!
sok pénzt mindenkinek!!!
A Novartis szarakodására az egis nem reagál ez meg. 37500-nél 200 volt a vérnyomásom. Eddig ez volt a menekülő papír. Amcsik már a pincében. mire is lehet számítani. 4 nap alatt 3500 esés.
Törölt felhasználó2008. 01. 17. 18:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
én egy kicsit mű dolognak érzem ezt a túlzott letörést. ennyire nincs gáz a ricsi körül. kiváncsi vagyok mi lesz holnap?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.