Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Olyan nagyon nagyra nem gondolok. A normális szintre kellene csak mennie úgy 39000 körül kéne. Akkor már jó lenne. Az a baj, hogy kényszerből kell a selejt szinten kiszállni bukóval és ez elcsesz mindent.
Nem tudom, hogy valaki tud-e a Pfizerről valamit közülletek. Rossz hírt nem hallottam még tőle, ezért gondolom ,hogy egy jó jelentéssel megindíthazna minket felfelé, pont úgy ahogy a Novartis elindított lefelé.
hohó. a daxi csak nem becsúszott -7%-ba. szerdán gyogyi jelentés usa téren. kíváncsi vagyok mennyire tudja majd felhúzni a ricsit meg egist. ill. ekkora zuhi után ugyan mekkora korrekciót kaphatunk. ez ugyanis mindent elárul majd.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.