Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Akkor egy cipőbe járunk:)
Nekem is van otikám is de abba is jóóóól belenyúltam 8580.-ról.
Ez van.
Oti lesz 11k is Ricsi is lesz 46k is csak ki kell várnom , nem baj ha várnom kell ha éves szinten megtermeli nekem a 25-30% hasznot már jó vagyok :)
Jó lenne egy kis pozitívum , már ha fa lennék kigyökereztem volna amilyen régóta ülök ricsibe.
De sajna legalább a vételi árfolyamomat meg kell várnom sztem még ez az év rámegy.
Minek kapkodtam 43600.-on ha most is vehettem volna :(
Ha jól értem a gyj. idöpontja is bizonytalan.
Tegnap még mára mondták, ma meg jövö hétre.
Ez ilyen akviziciós idöszakban teljesen érthetö.
De vajon az árfolyam emiatt bizonytalankodik ?
Nem a Ricsit, hanem a qrva medvéket futtatókat neveztem hajdanán stricinek, amiből most elég sok szédeleg a tőzsdék környékén, persze lehet azért mert ebben a zónában most elkél a türelem....?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.