Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Milyen jó ötlet volt, hogy a befektetésre szánt pénzem harmadát vittem csak tőzsdére ! A többin cipőt meg táskát vettem, azok legalább ott várnák rám a szekrényben és nap mint nap örömet okoznak ! :-))))
Ezt mondom én is, hogy 50K bukó nem annyira vészes (persze nem akarom más bizonyosával verni azt a bizonyost) ! :-))))
Klassz ez a végtelen optimizmus: MOL lesz valaha még 20K :-)
nem parázok a bukó miatt, csak beírtam...én sem vagyok guru, vannak rossz döntéseim is...1x fent, 2x lent!:)
MOL-om 20K alatt nem eladó, long-term...;)
Nem is mondtad nap közben... bár nem kell mindent az orrunkra kötni, igaz ?
50ezer bukó nem annyira vészes,szerintem pikk-pakk visszahozod.
Mol-lal viszont jól állsz, gondolj erre.
Szerintem arra sem árt odafigyelni.
Lehet, én már rég eladtam volna 18500 körül.
ma én is rossz lóra tettem, jól meg is szívtam... EKB kamatcsökkire azt hittem jó 5let a long...pár percig annak is tünt, eur/usd is kilőtt, én kis naiv...aztán jött a kommentár mellé, és husssss, beszakadt a bankszektor...így sikerült összehoznom 50eHUF bukót...és több is lehetett volna, ha nincs SL...erről ennyit...ez zsé már másé...holnap meg kitudja kié lesz...
Ááááá.... akkor is elmondom, bár a MOL-topikban is kifejtettem: amikor valamiben már hinni kezdek és sikerül felkelteni az érdeklődésem, nézegetem is, tanulgatom is, akkor beüt a krach, és komolyan fontolóra veszem, hogy épelméjű vagyok-e, amiért a görbéket guberálom kereskedés előtt-alatt-után ?
Mi volt a ma reggeli útravaló TA alapján ?
Ricsike letörte 34K-t, mehet búvárkodni ahová akar... és mi történt a nap folyamán ? Beszakadt minden, Gedeon ment egy ezrest felfelé.
Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy holnap mit fognak magyarázni az elemzők.
Egyszóval: tele van az összes szervezetem a chartokkal ! :-)
Skubizni kell ezerrel a híreket oszt jónapot.
Sajnos lépni kellett. Ricsi ment közel 0-ban és átalakult OTP-vé. Jövő héten meglátjuk ilyenek után a hétvége szokott segíteni, persze lehet hogy már pénteken is jó lesz.
TA szerint MACD divergencia nem alakult ki sem M15-ön, sem H1-en, a forgalom sem támasztja alá, RSI is a gyenge sáv felé húz, szóval egyelőre nincs virág, az ok-levelek pedig már rég lehullottak.:)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.