Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
akik csak úgy minden hozzászólásra rossz szavazatot adnak, olyanok, mint akik a hitelminősítők akik a Lehmann Brotherst kiválónak minősítették – nem kell feltétlenül adni a szavaikra :)
Szió,
Pedig nagyon jókat írtál... velem együtt :)))
alig bírok már parancsolni a kezemnek ... vajon mi lesz? ha eladom gondolom fel, ha nem akkor meg le ? jajjjj nem tudom mit tegyek, ennyi mér rég nem volt ... pici nyerővel most ki tudnék az aljából szállni, de még van 35 és 40 fölött is bőven ...
Valakinek nagyon a bögyében vagyok, mert a MOL topikban is lemínuszolta két teljesen tárgyilagos, tőzsdével kapcsolatos és segítő szándékkal írt hozzászólásomat ! :-)
De hogy valójában mit gondol rólam, az nem az én problémám !
Törölt felhasználó2011. 12. 12. 12:46
Előzmény:
törölt hozzászólás
Darab-darab... Engelstől sem hallottam ! :-)
Törölt felhasználó2011. 12. 12. 12:45
Előzmény:
törölt hozzászólás
hehehe... :)
Azért ez az "ödipuszos mikropénisz" hasonlat kiérdemelne egy irodalmi mini-Nobel-díjat ! :-)
Szióka,
Még 200 ezrem hiányzik a 0-hoz ... :(((
Az alján vetteket sem tudom még dobni, mert 1 db-ra nekem 374 Ft. költségem van. Egyenlőre csak a bankomnak termelnék :((( 35 fölött viszont az aljával elkezdek kiszállni, nagyon fogytán van a türelmem... sajnos :(
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.