Igy van! Amint jön egy hir vagy elkezdi venni valaki,ez a kevés eladó is el fog tűnni és 12300ig szinte légüres tér van.Afölött lehet majd esetleg mennyiséget venni
Hiába esik az ár, ha a koncentráció miatt nem fogja tudni vissza venni a mennyiségeit.
Pirruszi győzelem,ráadásul már tegnap is feltűnt egy új, külföldi nagy tulaj, aki szépen csipegetett is.
Tuszokmester virtuális nyeresége pedig egy pillanat alatt fog elillanni....
Mondjuk ha former is az eladói oldalra áll, akkor 10000 körül jó lehet. Valakik elkezdték adni, és a shortos számítása is bukhat ezzel. Pedig már kezdtem hinni, hogy mégis lehet 14000 július körülre.
Folyamatosan veszem, szintenként egyre nagyobb mennyiséget, és nem áll fenn a likvidáció veszélye, amig 5 számjegyű a papír.
Az,hogy olcsóbban is adják, annak csak örülök, így újra tisztul a piac és egyre csak koncentrálódik a free float.
Meglátjuk a nyár elejére, ki hozott jó döntést ezekben a napokban....
:-) Nem tudom, ki használ engem kontraindikátorként, inkább őrá kenném. :-) Mondjuk szerintem inkább a mai vagy tegnapi elemzés a ludas. Én mondjuk egyelőre nem adok el, venni viszont szivesen veszek lejjebb még.
Nem tudni, van-e még szufla neki. 150-et már én is összeszedtem. Mondjuk amit pár napja írtam, hogy veszek 50-et, mert akkor lehet, hogy leesik kicsit, az meg is történt. Még nem tudom, a maradékot hol szedjem össze. Talán a kapkodás már felesleges.
Nem kell a hangulatkeltés a 2 részvény tábora között! Aztán meg majd egyik, meg másik céget fikázzátok, holott az emberekkel van bajotok (oda is, vissza is gyakran). Egyszer a Pannergy is jobb cég lesz magasabb árral, az E-Star meg már most is az, de mindenki volt kezdő, még a Buffet is.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....