Tavaly két projektre vártunk mindössze amik nyár elejére voltak beharangozva,de valami miatt csúsztak el őszre vagyis az utolsó pillanatokra a fűtési szezon kezdete előttre.Én mindenképpen korábbra várnék valamit főleg,hogy most több projekt van kilátásban erre az évre
Törölt felhasználó2011. 05. 08. 17:37
azt tudja valaki, hogyan lehet technikai elemzést nézni a Stooq.com-on?
Mert nem találtam meg a szimbolumok között. RFV néven 9500-nál vége a chartnak, E-Star esetén pedig csak a PLN-s árfolyam látszik
Erre én is kíváncsi leszek. Az a helyzet, hogy hiába jár még mindig előrébb az árfolyam, mint amit a cég aktuális projektjei, pénzügyi helyzete indokolna, nem nagyon van eladó, illetve van vevő rá. Ekkora tételt visszavenni egy gyenge nyári időszakban... Ki lehet ilyen bátor? Vagy szimplán hülye?
Azért én is kihasználtam az esést egy kis vételre. :-)
Valahol az újságcikkben amit beraktam azt írták, hogy jövőre nem lesz projekt bejelentés, csak a folyamatban lévőre koncentrálnak. Ebből én azt vettem ki, hogy valami az idén lesz.
Egyébként részemről örülnék egy kis esésnek, mert visszaülnék ide. OTI dobott az adrenalin szintemnek a héten, amiből arra következtettem, hogy alacsony a stressztűrő képességem.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....