Annyit megtudtunk, hogy a jövőbeli tervek kalkulációjánál 3 millió darab részvénnyel kell számolnunk illetve osztanunk. Ez így korrekt szám, nem érzem vészes hígulásnak. Főleg úgy, hogy Lengyelországgal a tervek szerint duplájára fog nőni a cég.
Várható volt és tárgyaltuk is ezt a tőkeemeléses lehetőséget multkor.Egyébként a cim után az első sor az,hogy 5 éven belül.Talán részletekben fognak emelni nem egyben 5 évre elosztva
az elemzői célárak több lehetséges kimenetel célárainak átlagaként adódnak. ha elolvasod az Erste elemzését, láthatod, h 3 szcenárióval számoltak. az optimista verzióban (ami jelenleg a legreálisabbnak tűnik) új projektekkel is kalkuláltak, itt 12k felett van a target.
Én a venni akarok táborához tarozom, de vártam egy kis korrekcióra, ami nem igazán akar eljönni! Sajnos rémiszgetett az erste célár, amit nem árt felülvizsgálni: kb 9900huf.
Szóval várjak még, vagy már eddig is túl sokat vártam?
Szerintem a vevőt nem fogja megrenditeni ez a hir.Örül,ha több remegő kezűtől tud összegereblyézni rv-t.A kibocsájtás különben sem holnap lesz.Részleteket nem tudunk és nem hinném,hogy a piacra fogják majd azt a mennyiséget önteni.A cégnél meg valóban nagy dolgok készülődnek ahogy former mondja
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....