Ma egyébként realizálgattam egy kicsit,mert nem tetszett a világpiac állása és az OTP hirtelen elgyengülése..
Persze drámára gondolni nem kell, csak a 20%-tól szabadultam meg. Túl nagy volt reggel az örömködés....
Művezető se írt már pár hónapja. Persze nem is történt annyi minden, meg a szinvonal se mindig volt megfelelő, de közben volt egy jelentés, meg azért csak változott a helyzet fél évvel ezelőtthöz képest.
Csák Jánosnak több köze van az Rfv-hez annál, hogy a MOL menedzsment tagja vlot, ls aMOL most az RFV-vel fog együttműködni. Csák tavaly ősz óta az RFV igazgatósági tanácsadója...
Azt mondjuk nem hiszem, meg egyébként is hülyeség lenne a részükről. A MOL-nak csak milliárdos bulikkal érné meg foglalkozni, a Pannergynek meg egy jódarabig pár száz milliós profit is elég lesz (hogy az ár jelentősen növekedjen).
A MOL a Pannergyhez képest hihetetlenül hatalmas cég, ha úgy akarná, bármikor eltiporhatná a kicsit...
Még két összefüggést engedjetek meg. Ma Csák János (RFV management tag) vezette fel Matolcsy és Navracsics beszédeit és benne van az alkotmányozó testületben is.
Az új Széchenyi-tervben a zöld energia hangsúlyozott szerepet élvez.
Csák János a MOL management tagja volt, a MOL most az RFV-vel szövetkezik. Ígéretes :)
Mi a gyanús?
Szerinted ha a MOL rácuppanna teljes erővel erre a területre, mennyi idő alatt hozná össze az első projektjét, ami mondjuk nem Szentlőrinc méretű lenne? 1 év esetleg?
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....