Nem érdekel a vitátok, de annyit azért hozzáfűznék, hogy a tőzsdén nagyon nem mindegy, hogy 2 hónap, vagy 4! Nézz rá az RFV grafikonjára és hasonlítsd össze a szeptemberi és a júliusi árfolyamokat!
Nehéz lehet fenntartani ennyi ál személyiséget...
4 hónapja írtad, hogy nincs 1 darabod se? Akkor még nem is ismertünk. Ha nyáron nem volt egy darabod se, akkor remélhetőleg kimaradtál a +60%-ból és most ezt akarod rajtunk megbosszulni ilyen kicsinyes szövegeléssel?
Sajnos , ebben a pillanatban valakik pár millió forinttal spekulálnak,nyomják le, mivel a céljukat nem tudjuk kiszámítani, sok jót nem tehetünk, vagy én legalábbis úgy látom.ja , és a kizárólag a politika teremtette meg ezt a helyzetet!
Szerintem lassan lezárhatjuk a politikai diskurzust ebben a topikban.?! Én is belefutottam tudom, de tényleg nem itt van a helye. Bár nem független sajnos a részvény árfolyama a politkiai környezettől.
Van szubjektivitás, magánügy. Objektíve semmi jó nem történik. Olvasom a fórumokat, sok lelkes hívő van ,de egyetlen objektív tényt nem írt senki, ami derűlátásra adna okot. Bocsáss meg, Te sem.Ez a "Török gyerek megvágta, Magyar gyerek gyógyítja" népdal tipusú hozzáállás lehet sokaknak rokonszenves, de nagyon karcsú a a boldogsághoz, kb. olyan népbutítás, mikor a mszp-s vezér olyanokat ígér, amit bőven megtehettek volna, mikor hatalmon voltak. Mondjon valaki tényeket, mitől jó, és boldog leszek, hiszen akkor nekem is jobb lesz.
Bránerről egyezik a véleményünk, de a második résszel maximálisan vitatkoznék.
Igenis tudatos, amit tesznek, a gazdasági mozgástér növelése elsődleges feladat szerintem is. Nálam ott fog eldőlni, hogy érdemes volt-e ezeket és így meglépni, hogy mire fogják költeni ezt a valag pénzt,látszani fog-e 2-3 éven belül a gazdaság irányán, a mindennapjainkban.
Nálam az előző garnitúra gazd.politikája rohanás volt a szakadék felé. Ezt sikerült megállítani Hogy ez csak lassítás volt vagy totális irányváltás, még a jövő kérdése. Vannak félelmeim, de alapvetően helyesnek tartom az irányt. Bocs, de a politika nem lányregény.
Miért foglalkozol BIGKINGBRANNER úrral,az alábbi mondata arról árulkodik , hogy szín pszichopata
"De nekem erre nincs több időm, csak nevetek itt a vicces beírásokon! "
Egyébiránt más témában engedj meg egy észrevételt , szíved joga utálni az előző garnitúrát, rá is szolgáltak sokszor, de attól még ez a mostani elképesztően segg hülye a gazdasághoz, és undorítóan diktatórikus. SAJNOS.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....