Mi a lufi? Nézd már meg az eredményeket! Folyamatos a növekedés. Az EBIDTA meg épp most duplázódott.Szerdán meg triplázódni fog....Ez nem hulladék cég mint a legtöbb itt.Most kezdődik a sztory csak
Kezd egy kicsit lufiszerű lenni.
Csak óvatosan vásárolgassátok.
Törölt felhasználó2010. 09. 03. 23:37
Időszak Napi átlagforgalom (Ft) Átlagár
5 napos 109 254 710 6 737,6298
30 napos 125 320 438 6 414,5835
180 napos 46 320 897 6 166,7430
Ezek a számok az RFV-hez szokott szememnek elég magasak. Emlékszem olyan hetekre, ahol alig volt 1-2m az egész forgalom. Most meg sikerült feltornázni az átlagot 100 fölé, persze ebben benne vannak a könyvön kívüli ügyeskedések is... Akkor is...
ilyen kis cégek esetében, ha hosszú távon gondolkozik valaki, akkor még idén vesz pár darabot, lehetőleg 10e alatt.... még alig kezd kibontakozni a cég ... 2-3 új nagyobb projekt eddig, mi lesz 10-15-50 db nál?... minden egyes hasonló méretú újabb beruházás jelentős mozgást fog generálni a kezdetben... mikor eri el és haladja meg ricsit az árfolyam? mikor adogat S.Csaba a sajátjából majd? gondolkoznak e rv kibocsátásban is ha szükséges (felteszem sikeres kötvény kibocsátás után nem...)? mikor találják meg a nemzetközi nagyok? lehet sorolni, addig is örüljön aki még tud venni idén lehetőleg marasvásárhely előtt...
szerintem ne hallgass senkire. véleményem szerint még érdemes venni, mert még egy projekt eredménye csőben van és még semmit sem tudunk a bukaresti cégalapítás miértjéről. ezen kívül bekerül a bux kosárba és kötvényt bocsát ki 10 mrd Ft értékben. nem kispályás cég, annyi biztos!
Amúgy pont vissza akartam vonni,mert úgy nézett ki,hogy öntik kicsit és majd lejjebb veszek.Pont teljesült.Kb. 10 másodpercen múlt.De már 729. Szóval nem gond :-)
A pár hónappal ezelőttihez képest annak, aki nem olvassa el mi történik.
Tehát nem az van, mint egy 3ezres OTP-nél, hogy volt már 6-7 is nemrég, azt veszünk, hanem nézik, hogy ez mit csinál 8ezer környékén, mikor nemrég 3-4-5 ezer volt sokáig.
Aki mögénéz az látja, nem rájuk céloztam, hanem a tömegekre. ;)
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....