Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 01. 16. 11:26

RFV 2009  

Nem tudni miért adják és ki adja itt el, de nem hiszem hogy pluszban dobálják kifelé a pakkokat.

Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.

2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.

Ha csak.....
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2010. 01. 25. 21:23
Előzmény: #4397  Törölt felhasználó
Tisztelt "ING"!

Nem biztos, hogy Fecóra kell rázúdítani az összes negatív "élményedet" amit tapasztaltál a politikai életről, bár kétségtelen általánosságba véve mindenféleképpen van igazság az írásodban....
De inkább beszéljünk napi dolgokról.... Az RFV Nyrt. a Portfolio.hu összesítése szerint 2010.03.20. teszi közzé, negyedik negyedéves vezetőségi beszámolóját....
Egy kicsit meglepett az időpont, hiszen a meghirdetett transzparencia szerintem azt sugalná, hogy a 02.15. körüli dátumot tartani kellene....
De viszont azt is érdemes megemlíteni, hogy a mostani vezetőségi beszámoló után már befektetői prezentációt vagy telefonkonferenciát is tart a társaság vezetése, és lehet nincs még felkészülve a vezetőség...(Ne feledjük el, az új vezetés még most kezdte a munkát.)
Reméljük addigra új szerződésről (szerződésekről) is beszámolhat a társaság vezetése...))))
pf2 2010. 01. 25. 21:08
ING

te kis pofátlan,
Remélem mindig jól írsz , mert ébn gyakran melléütők és nem vagyok helyesírási bajnok.

Azt , hogy önkéntesen teszek valamit az országért az én dolgom. Nem vagyok politikus és valószínűleg nem is leszek , de el akarom kergetni ezt a gyurcsány bandát a pokolba és gazdasági hatalmukat megrengetni.

Nyugodtan maradj ott , ahol eddig voltál . Aki h&hélyenek érzi magát azoknak ilyen gondolalatok fogalmazodnak meg.
Tettél eddig és Magyarországért , azért tart itt,ahol.....

Nem kell belepofáznod a Rfv dolgaiba.
Vásárolj részvényt és menj el közgyűlésre ,legalább találkozol vezetőkkel, akik tudnak helyesen írni.
Azon esetben, ha meg nem tetszik ne olvasd a beírásomat.

Gondolom nem tudod de dr.Rényí kárpótlási jegyért jutott hozzá a Nyugati mellett lévő 3 szintes házrészhez. Valamint a Novotrade és Genesis-ből kivett pénzekből tatja fennt saját életszínvonalát.
Egyedül RG itélték el eddig bennfentes kereskedelemért.
XII kerületi lakása pedig korábban érdekes módon került a tulajdonában , az hogy rendszerváltás előtt párttitkárként adott tanácsokat szinte már szót sem érdemel.
Törölt felhasználó 2010. 01. 25. 20:33
bocs az off-ért
Törölt felhasználó 2010. 01. 25. 20:31
Előzmény: #4396  pf2
pf2! jól emlékszem azt mondtad, kampányolsz? tehát politizálsz? azt kell mondjam, értem, miért is tart itt ez az ország...
vegyünk téged, mint politikust (csak a pár utóbbi kommented alapján):
vki, aki azért jár közgyűlésre ill. fontos szempontak tekinti, hogy ehessen, ihasson. ingyen.. tehát vmit ingyen megkaphasson, mert az jár neki...
továbbá, akinek Rényi úr titkárságán az tűnik fel leginkább, hogy milyen értékesek is a bútorok és a festmények...
ezenfelül, minden egyes megszólalása hemzseg bántó helyesírási hibáktól (vazzeee, nem 2008 évbe, évBEN!!!)..
alulképzett, műveletlen, unintelligens, ezzel szemben hihetetlenül pénzéhes és pofátlan.
remekül jellemzed a mai magyar politikust, politikai elitet.
azt, amelyiknek a versenyszférában sansza nem volna úgy élni, ahogyan politikusként teszi...
ne haragudj, de ezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennem, magasröptű kommentjeid olvasva.
tényleg nem csodálkozom, miért is tart ott ez az ország, ahol...
pf2 2010. 01. 24. 20:07
Előzmény: #4395  Törölt felhasználó
Művezető !
Utána számoltam meg volt az öt. Nem mondtam áprilisban ott lettem volna

Amikor ott voltam mindig Soos Csaba volt a levezető Elnök.
Ne feledd három rendkivüli közgyűlés is volt 2008 évbe + , az elsőn amikor bevezették a tőzsdére és lesplittelték Az első alkalom 600.000 - Ft -ről 600- Ft-ra , na akkor vettem először. Körübelül 1500 Ft akármekkora tételt lehetett venni.és 6850 lehetett nagyban kiszállni( max 71xx valamennyí)

Állandó résztvevők
Sóós , Makra , 2 hölgy , 2 úr , 2 kisbüfi..
Pénteken még egy.
Soós, Makra ,uj Vezérigazgató, 4 alapkezelő, két kisbüfi, ujságíró, részvénytulajdon ellenörző., 2 jkv vezető hölgy.( a RFV tulajok részére ismeretlen külföldi alapkezelő által megbízott magyar megbízott ült mellettem ) a többi alapkezlőt mind ismerték

Itt is belefért volna 20 szendvics és két tál rétes:-))

Tájékoztatásként legutolsó Genesis közgyűlés: Rényí Gábor , Cogencotól 2 amcsi - uj górék, spanyol Genesis góré , 2 német , 3 magyar ügyvéd + 3 ügyvédjelölt 2 jegyzőkönyvhitelesítő, 4 büfi ( azért van bőven nekik), alapkezelő nincs mert nem bíznak benne plusz a halálra sértett könyvvizsgáló .
kérdésre bejelentette nem auditálta a 2008 évi könyvvizsgálati jelentést, na ott volt muri. Bár szendvics ott se volt , de ugye ott már a telefonszámlákat sem tudják fizetni. IgazRényí Úr titkárságán minimum 5 rendkivül értékes koloniál butor és festmények találhatóak.

ja és két újságíró

Na ott volt kérdésem bőven , mert már négy éve büzlik a szar körülötte . Ott sem jegyeztettem be magam , mégis kérdezhettem igaz a választ a kalapom mellé tűzhettem!!!
Törölt felhasználó 2010. 01. 24. 17:31
Előzmény: #4393  pf2
Tisztelt Fecó!

Akkor ezek szerint megjelentél 2009.04.30.-án tartott éves rendes közgyűlésen? (Hiszen azt mondod legalább 5 alkalommal voltál.) Azt írod lehetetlent állítok, akkor nézzük tételesen, azért arra még emlékszek kik voltak a teremben...
Makra József ( Ő volt a közgyűlés levezénylője is, Soós Csaba távolléte miatt), Makra Dénes (ekkor lett megválasztva IT tagnak), Sárkány Gergely (jegyzőkönyv vezető), két hölgy a társaság részéről, Csaba Balázs (leköszönő IT tag, kapcsolattartó, és a kislánya), hátamögött Én ültem,
balra mellettem egy középkorú részvényes, és ismételten balra tőlem a másik asztalnál még egy fő.
Ha összeszámoljuk a megjelent részvényeseket azon a közgyűlésen hárman voltunk mint említettem.
Ha jelen voltál a teremben vajon melyik lehettél, de az általad említett 4 fő sehogy nem jön össze....
Én személy szerint vagy öt kérdést tettem fel a Makra Úrnak, többek kötött a RFV Geotherm Kft-vel kapcsolatosan, a válszok rövidek és tömörek voltak, hiszen akkor siettek a Székesfehérvárra testületi gyűlésre....
Remélem meggyőző voltam, hogy nem állítok lehetetlen
kijelentéseket.....
Törölt felhasználó 2010. 01. 24. 12:28
Előzmény: #4388  Törölt felhasználó
Szerintem a Fecóval való megbeszélésünkben igenis voltak lényeges, nem szurkolói elemek.Persze csak akinek szeme van hozzá.....
Egyébként isten hozott a csapatban, ha már ilyen elegánsan beköszöntél.....
pf2 2010. 01. 24. 09:18
Előzmény: #4392  Törölt felhasználó
T. Művezető!

Én legalább 5 alkalommal voltam RFV közgyűlésen.

Tudtam már régebbről , hogy takarékos csapat más néven sóher) , azonban egy részvény 8 xszorozodás után , négy nagy alap belépése után , megszázszorosodó nyereség mellett 2 lazacos szendvics és három meggyes-mákos rétes beleférne.

Legközelebbi közgyűlésre viszek saját pénzemen egy tortát , evőeszköz csak lesz!!!!( édesszáju vagyok , teasütemény katasztrofális volt)

Nekem Amerika is környező ország ))

Mindegy megyek és foglalkozom április 11-ig a politikával . azért néha spekizek majd ezzel , azzal :-)))

Megalapítom a prfecó vote! mozgalmat :-))) Obama titkársága már írt már írt semmitől nem zárkozik el , ha megnyerem a választást. Sőt a tőzsdecápák már szavazataikkal is támogatnak.

Egyébként lehetetlen mert 4 állandó részvényes mindig ott van , velük már évek óta ismerjük egymást + Kisbüfik - kb1000 pakkal - jönnek mennek.

RFV management meg hadd dolgozzon , ne szóljunk bele a dolgukba. Itt írhatunk segítséget , hátha olvassák
Törölt felhasználó 2010. 01. 23. 22:17
Előzmény: #4389  pf2
Tisztelt Fecó!

Úgy látom mély nyomokat hagyott benned, hogy nem volt szendvics meg egy kis ital.... Szerintem a közgyűléseknek nem erről kell szólnia, azért is írom ezt, - mert a társaság 2009.04.30.-án tartott éves rendes közgyűlésén meg tudtam jelenni, - volt egy kis teríték, söteménnyel, üdítővel, kávéval.... 3 részvényes jelent meg (velem együtt), szóval elképzelheted milyen nagy pocséklás ment végbe....(Személy szerint Én nem vagyok valami nagy étkű ember....)
De komolyan, sajnos most nem tudtam elmenni a közgyűlésre ezért nem tudom, hogy mi hangzott el. Azért azt érdemes megjegyezni, hogy a megválasztott vezérigazgatót és helyettesét nem a harmadik üzletág (konyhatechnológia) fejlesztése miatt alkalmazzák...
Ha megfigyelted ebben a témakörben a Makra Úr szokott nyilatkozni, feltételezem a jövőben is Ő fog a témával foglalkozni....
Az új vezetésnek egyértelműen az energiahatékonyság üzletágával kell foglalkoznia, a romániai piacon minél jobb eredményeket (szerződéseket) felmutatni, ill. a környező országokban terjeszkedni.....
phyladelphia 2010. 01. 23. 21:02
Előzmény: #4390  pf2
jó ez, csak venni kell
pf2 2010. 01. 23. 20:32
Előzmény: #4389  pf2
Szerintem ha valaki egy cégbe 5 milkát befektett az nem kötelezően nagy külföldi alap , lehet csak speki , aki jövőt lát pl. RFV -be.

OTP is kisspeki a nemzetközi szinten pl a WALL Streeten :-)))
pf2 2010. 01. 23. 20:26
Előzmény: #4387  Törölt felhasználó
Nem olyan nagy az a külföldi alap, és honnan veszed , hogy nem magyar a tulajdonos??? kettős állampolgáru személy??

Van neki 898 db RFV( bejelentett) részvénye!! utasítást adott a magyar letétkezelőnek ,jöjjön el a közgyűlésre és nemmel szavazzon, amire kell.
Emlékezz, szavazott igennel is , amikor arról volt szó.

Én is ezt tettem volna ha be vagyok regisztrálva és az pl.Uj igazgatónak nem hangzik el a kgy-n a bemutatkozása ( pedig kértem ) és ráadásul nincs lazacos szendvics!!!

harmadik üzletág meg nem lényeges az uj vezig részére , ez már komoly töréspont.

Törölt felhasználó 2010. 01. 23. 19:55
Előzmény: #4387  Törölt felhasználó
Nemrég egyik fórumozó azt irta,ő a "hozzáértő" hozzászólásokat szereti olvasgatni,nem pedig a szerinte laikus,semmilyen "szurkolói" hozzászólásokat.Az előbbinél talán rátok gondolt? Mért nem veszitek fel egymást msn-re mondjuk? :-))
Törölt felhasználó 2010. 01. 23. 19:46
Előzmény: #4385  pf2
Egyébként a lényeg: volt egy részvényes --ha jól emlékszem majdnem 1000 darabbal --aki minden javaslatot obstruált....Te mit tudsz erről? Én úgy hallottam, egy nagy külföldi alap megbízottja volt, de ez csak pletyka....Téged,mint rutinos közgyűlés látogatót kérdezlek:mit tudsz erről? Szerintem egy kicsit hihetetlen a sztori,mert nem sok értelmét látnám....
Törölt felhasználó 2010. 01. 23. 19:41
Előzmény: #4385  pf2
Nem ismerem a hölgyet,akár azzal is jöhetett, de gondolom nem sorolod őt a felelős döntéshozók közé...bár ki tudja.

Azért ne add fel a konyhatechnológiai nyomulást,szerintem a türelem meghozhatja a gyümölcsét.....ja és nem szégyen --de tényleg -- ha zöldséggel foglalkozol,sőt...bár azt hittem, a kampány jobban leköt a következő 3 hónapban....
Egyébként nem tudom,miért gondolod, hogy bármi közöm is van az RFV stratégiai döntéseihez....talán csak annyi, hogy mint részvényes számon kérhetem a managementet egy közgyűlésen, ha akarom...egyelőre nem akartam,mert nincs miért...de te miért nem tetted meg? Ha jól hallottam, eléggé könnyen megadtad magad Soós Úr válaszának? Miért nem kérted meg őket, hogy tanulmányozzák a Genesis stratégiáját? Ha jól értesültem,csak a lazacos szendvics hiányát róttad fel nekik, de azt kétszer....
pf2 2010. 01. 23. 14:21
Előzmény: #4382  Törölt felhasználó
igenis formerplayer uram ........ én leragadtam a tulipános fan fan -nál ... de büneimet szánom -bánom fun= fan

tradeltem a harmadik üzletágat , de az uj vezér track recordja más és azt le is nyílatkozta a sajtónak.

megyek is ..... és keresek más céget a konzorciumba :-(( mit szégyeljek most konyhában és zöldségben utazom. Ez van , nem lehet mindenki jól fésült snájdig urifiú , meleg fütött irodába ))!!!!!

ha hátam mögött ültél akkor , szintén hátam mögött ülő jegyzőkönyvvezető hölgy légpárnás cipőcskével jött a közgyűlére??? véletlenül nem Bayerische Motor Werke gyártmány??

és nem vagyok vidám , mert nem akartok Amerikába is terjeszkedni )) pedig Genesis már ott is fog gyárat nyítni , meg Spanyolban is lenyílatkozták :-)))

és összesen hárman ültek a hátam mögött + plusz kisbüfi

Mellékesen összesen két kisbüfi szólalt meg a közgyűlésen és az egyik én voltam!!!!!!!!!!!! talán hallottad
egyetleneim 2010. 01. 23. 12:31
Előzmény: #4383  Törölt felhasználó
Borítékolható volt, hogy az új menedzsment felállta előtt nem jelentenek be új üzletet. Az óra nálam mostantól ketyeg, de nem mondom meg hogy mikorra húztam föl.
Törölt felhasználó 2010. 01. 23. 11:44
Előzmény: #4381  Törölt felhasználó
De Marques!

Hol maradtak a december elején 2-3 hétre tutira beigért szenzációs új projektek? Vagy azok csak manipulációs szánalmas kisérletet jelentettek egy kis műtupírra? Csakhogy el tudd adni mind a 300 papirodat? Vagy ha esetleg több volt,meg tudnád mondani mely cégeken keresztül sikerült ezt a mennyiséget észrevétlenül elcsepegtetni?
Csak hogy tanuljunk és vissza tudjuk ellenőrizni a kötéslista alapján....tudod....
Törölt felhasználó 2010. 01. 23. 11:38
Előzmény: #4380  pf2
Fecókám,én is ott voltam ám,láttam is a hátad rendesen...de egyébként miért nem kérdeztél, amikor nem kaptál választ a kérdésedre?Vagy talán nem is olyan fontos,mi az új vezérigazgató track recordja?

Folyosói pletykák...én úgy hallottam,inkább a saját konyháidat sales-elted...vagy tévednék?

Szerintem az autók ügyében eléggé mellé lőttél...tudtommal német autó nincs a flottában...kit és mit láthattál?

S talán egy aprócska kérés:ne tegyük nevetségessé magunkat a fun-sággal. Ha már mindenképp kűfődien akarrunk beszéénni, maradjunk a fan-nél..Az kevésbé vicces....
Törölt felhasználó 2010. 01. 23. 06:00
Előzmény: #4380  pf2

Tisztelt Fórumozók, RFV részvényesek!

A közgyűlés előtt eladtam az összes RFV részvényemet.

Telejsült a 2 hónapja írt várakozásom, mely szerint 2010. elejére a 4100- 4380 közti bekeráras részvényeimet 5100 Ft-ért szerettem volna értékesíteni.

Félreértés ne essék, most nem kezdem majd el szídni a részvényt. Egyszerűen TA alapon egyre valószínűbb egy komolyabb nemzetközi korrekció. Nem is az RFV részvény árfolyamzuhanásától tartok, hiszen a tulajdonosi kör alapján + javuló eredményesség miatt ez aligha valószínű, de számos termékben jelentős mozgások várhatóak, és inkább azokra kell a tőke. :-))

Akik itt, ezen a fórumon is megtaláltak,a zoknak csak annyit, hogy az RFV részvényesek + 20 %-ot kerestek 2 hónap alatt....

Az RFV -t továbbra is a BÉT legjobb vételének tartom, hatalmas növekedési potenciállal.

De ne feledjétek: I' ll be back! :-))

Topik gazda

kelvin
4 3 4

aktív fórumozók