ez mind rendbe van , igaz , jogos...........de, de,de aki szeret naponta -háromnaponta 3-4 % eltérést megfogni, már ne is foglalkozzon vele?
szép világ!!!!!!!!! kénytelen leszek az OTP és MOL-t adni venni ))
Mivel az itt írt hírek alapján a jelentés csak március második felében várható, az árfolyam szerintem egyelőre oldalazni fog; emellett nem hiszem, hogy a közgyűlés után egy-két héttel jelentenének be valamit (természetesen előfordulhat, hogy most írnak alá éppen). Azaz egy ideig nem várható jelentős elmozdulás. Viszont ha lesz, akkor az felfelé lesz és jelentős. 5000 környékén jó áron van ez, én speciel vennék még, ha tudnék...lefelé csak akkor menne, ha felrobbanna egy erőmű, elnézést, ha drasztikus voltam.
Szóval jó áron van ez, hamarosan jóval többet ér, de pár napig ne várj ugrást!
Cég Aj. Vétel
2010.01.26. 13:13:15
1 1 14 db 4 905 Ft
1 1 14 db 4 902 Ft
2 2 110 db 4 901 Ft
1 1 50 db 4 900 Ft
1 1 30 db 4 852 Ft
Eladás Cég Aj.
2010.01.26. 13:12:42
4 960 Ft 100 db 1 1
4 999 Ft 21 db 1 2
5 025 Ft 13 db 1 1
5 087 Ft 66 db 1 1
5 088 Ft 47 db 1 1
Napi min: 4 904 Ft Napi max: 5 111 Ft
Nyitó: 5 111 Ft Előző záró: 5 110 Ft
Utolsó kötés: 4 915 Ft, 5 db (2010.01.26. 13:12:41)
Összforgalom: 51 kötés, 1 398 db, 7 005 131 Ft
Feltéve,ha Armageddon 2.0 nem jön el 1-2 héten belül...
Ha mégis komoly lejtmenetbe kapcsolnánk,nem hiszem, hogy a 4800 megfogja....De 4000 körül már biztos érdemes lesz zsákolni..Ha pedig lesz hír, akár egy picit feljebb is.Nálam egyébként a stratégiai 2000 db-on kívül BUX-OTP shortpozi, csütörtök óta.....
Úgy néz ki, hogy folytatva a hagyományokat a részvény ára oldalazásba kezdett a régi rés alja körül, ami azt jelenti, hogy az 5100 Ft-os szinten. Bolli közepe is itt van már.
Ha nagy beleadás nem kezdődik, akkor szvsz itt fog haladni, 5100 környékén "gyűjtögető életmóddal", aztán optimális esetben ~5800-as szint következhet.
Én most így látom, de ahogy mondani szoktam, ez 1 azaz egy db vélemény/lehetőség a millió közül :)
Fecó,értelek én,politikailag is OK nekem,amit mondassz, de most már tényleg unalmas ez a szendvicsezés...Nem tudom eldönteni, hogy szarkasztikus vagy --akkor ok,megmosolyogtuk a poént, de lépjünk már túl a felszínen. Ha viszont komolyan gondolod, akkor csak sajnálni tudlak... A te korodban szerintem már vérciki a management autóflottájára irígykedni és lazacos szendvicset reklamálni.Részemről zárva a dolog.
A közgyűlésekkel kapcsolatos kérdéseket Én már tegnap lezártam, ha tudunk megjelenünk a legközelebbin, és akkor majd személyesen is válthatunk pár szót....( Bár Én személy szerint megvagyok szendvics és sütemény nélkül is...)
A prezentációról szóló hírről a társaság 2009.10.02.-én megjelent közzétételéből lehetett tájékozódni...
Lehetséges, hogy azért tolják ki a vezetőségi beszámolót, mert addig az időpontig történhet egy-két bejelentés... Ráadásul 2010.04.01.-én előreláthatólag a társaság vezetőságe egy előrejelzést is fog közzétenni....
Reménykedjünk, hogy a Soós Csaba által meghirdetett "news-flow" (hírfolyam) nincs még kifogyva, és a következő időszakban lesznek bejelentések....
Köszönöm soraidat . Egyébként korábban sem feltételeztem rólad semmi problémát. Közgyűléseken meg elkerültük egymást.
Valszeg összekeverted Makra Úr kifakadását ,mikorra kell az uj Gt. szerint elkészíteni a 02.15-re.
Szerintem elég nehéz , mert nem biztos , hogy minden számla addig ralizálódik. Auditált mérleg , ha jól emlékszem április 30 -ig kell elkészíteni. Lehet , hogy tőzsdei cég esetén változott március 31-re.
Telefonkonferencia ??erről nem hallottam , mondjuk nem is nekem fontos. Gondolom az alapokat tájékoztatják.
Románia után lehetne Szlóvákiában is keresgélni . a tótok már jobban élnek,mint mi,lassanként!!
Uj szerződés, az tuti lesz ..... pl egy cukrászdával a közgyűlésre:-)))
csak egy kérdés. közgyűlésen elfogyasztható étel- és italminőség és - mennyiség ill. a menedzsment gepkocsi park minősége szempontjából szerinted mi a legjobb befektetés most a BÉT-en?
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....