Ha erős lenne nyomás akkor nem itt zárunk.Valaki kiszáll valaki be,többen inkább megveszik az esést.Usa para se vitte 5000 alá.Stabil,nem spekapapír,hogy ugra-bugráljon.Pláne kgy előtt.
Én azt remélem, hogy meg lehet ismerkedni az új menedzsmenttel és talán meg lehet tudni valamit arról is, hogyan haladnak a tárgyalások a "cégcsoport növekedésének váló" romániai piacon.
Szerintem a közgyűlés várt eredménye már beárazódott az árfolyamba.Esetleg ha valami egyéb meglepetés is kiderül,akkor indulhat meg egy komolyabb emelkedés most
Hehh én a synergonon.. 1760-ról pff.. pedig sokszor hígíthattam volna legalább. Na mindegy már az sincs :) RFV hozza vissza szépen 3200-től veszem folyamatosan el még nem adtam:) Sikeres kereskedést neked is!
Jaja! Az Econ buktam én is a legnagyobbat.De hülye voltam és kezdő még.(mondjuk most se vagyok túl tapasztalt) Duplázhattam volna simán a pénzemet,de a türelmetlenség és a kapzsiság csapdájába estem.Azóta viszont azt hiszem,csak pozitiv üzleteim voltak
Maradjunk annyiban, hogy kiábrándultam belőlük, még tavaly.. visszahoztam már a veszteség nagyját.. de soha többé nem veszek belőle..Te még hiszel nekik :) ? remélem már nyerőben vagy vele!
Félre ne értsd nem vitázni és főleg nem megbántani akartalak!
Akkor kicsit másabb véleményen vagyunk, mert szerintem elég szépen TA-on megy, persze a hírekre ez simán borulhat.
A TA-t igazolja az is, amit írtál, hogy időnként előkerülnek 5000 db-os eladók, ekkor (eddig) pontosan a sávtetőknél fordult a részvény ára. Ezek után a megtorpanások után sokszor pedig a Bollinger szalag közepéről fordult vissza, vagy pedig a sáv aljáról.
Azért is írtam (mint lehetséges dolgot), hogy ~4900 környékéig lenézhet, aztán onnan fordulhat. Az is lehet, hogy 5000-5100 környékén oldalaz, és jó hírre kilő!
Ekkor ~6100-ra várnám, és új csatorna alakulhat ki!
Aki swinggel, az szerintem TA-n jobban el tud igazodni, mint hírekre várva.
Nekem már nincs RFV-m, tanulásként csinálgatom a chartokat, meg akinek nincs Markerse, hátha meglát rajta valamit, ami segítheti, ezért teszem be ezeket.
És általában odaírom, hogy ez nem készpénz!
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....