Szerintem még lehet benne egy felhúzás 5600-5700 Ft szintig, de mindenféleképpen stabilizálódni kellene az árfolyamnak 5300 Ft körül, hogy a TA mutatók is "nyugodjanak meg", és ha van egy alap árfolyam, onnan mehetünk ismét fel egy szintet....
Tegnap beszéltünk róla, hogy egyes broker társaságoknál lehet tőkeáttétezni az RFV Nyrt. részvényt, és ez azért elég nagy árfolyam befolyásoló tény is lehet, ha egyre többen válasszák ezt a nem veszélytelen befektetési formát. Rövid távon számolni kell a tőkeáttétel jelenlétével.....
Hosszú távon, ha a nemzetközi helyzet nem romlik el, elég jó esély van az emelkedésre, és számomra nem az a kérdés, hogy utokérjük-e az OTP Nyrt. részvényárfolyamát, hanem az hogy mikor?
Utánna , meg jöhet a MOL Nyrt árfolyama???....)))) Na jó most ébredtem fel.......
Azért gondoljatok bele, hogy kevesebb mint 1 hónap alatt 4300-ról 5300-ig emelkedett az árfolyam (>23%). Nem baj, ha kicsit megpihen itt, erőt gyűjt stb. a további emelkedéshez. Szept., okt. és novemberben 4000 körül pihent és szépen erőt gyűjött a további emelkedéshez, persze közben a cég sem tétlen, megvalósítja amit ígért stb. Nem szabad telhetetlennek lenni sosem. Elégedett vagyok a jelenlegi árszinttel, akár maradhat is itt pár hónapig, de szerintem a közgyűlés körül még lehet nagyobb mozgás benne...
Nem volt nagyobb tételes eladás sem vétel.Csak folyamatosan figyeltem a papir mozgását és a kötéseket.Ebből következtettem arra,hogy 5300as áron és az alatt vásárol be egy bizonyos kör vagy személy.Ha valaki nagyobb mennyiséget akar beszerezni a piacról,akkor meghatároz egy ársávot magának ami között vásárol.Megvannak a módszerek,hogyan lehet eladásra birni a befektetőket.Már több papirnál megfigyeltem hasonlót.De ez csak az én feltevésem,egyáltalán nem biztos,hogy van valóságalapja.Felszivnak mindent 300on,de nem kisbefektetők,különben alapból betették volna vételre a mennyiséget,illetve lejjebb se pár db-os vételek lennének.Látszik,hogy bizonytalanok már a vevők.Én jelen pillanatban kockázatosnak tartom a vételt.Illetve biztos vagyok benne,hogy emelkedni fog,de jelentősen már csak akkor,ha történik valami a cégnél.De ne legyen igazam
Miért írtad a kirázást? (A munkahelyemen csak a reált és a legjobb ajánlatokat látom.)
Csak nem volt eladáson nagyobb tétel? (Puffergyanú...?)
5300-on mindenesetre mindent felszívtak. És ez jó. :-)
300-on a korrekció előtt is sok kötés volt.A korrekciót is az 5400on tartott,majd 5300ig letolt 2k-s pakk okozta.Szerintem hírig,de legalábbis egy darabig tartják ezt a max. árat.De ez csak megérzés
egyedi megbízással át lehet köttetni technikailag az azonnali piacon megvásárolt részvényeket határidősre...természetesen ezt csak egy bróker tudja megcsinálni minden cégnél, a webes felületen lehetetlen.....2 kontraktus átkötése ált. 3000-4000 ft....de a min. díj is ennyi...tehát érdemes min. 2 kontraktust kötni....
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....