Tegnap este megmosolyogtam FETA "nagy mentorunk"-at. Ma viszont vele mosolygok. Remélem, hogy nem haragszik meg amiért most idézek tőle:
"Ez illik hozzá:
Ég s víz között az RFV útra kész, vigyél el minket ahol még senki sem járt (50k)
Nem férünk el a papirbol van elég
és mi nem adjuk el soha senkinek sem még.
3 hét s néhány hét választ el, a SnP vezet csak mindig követni kell. (felfelé)
Tenger felől megtaláljuk indiát de az se baj ha nyereségből megvehetjuk Sziciliát.
RFV s Maria.; RFV s Maria
Eljöt a nap S lázas minden gondolat, ki húzza magááával a hajóóónkat. Vigyél el minket ahol még senkise járt.
Nincs több idő senki vissza se tart. Vigyél el minket ahol még senki sem járt.
A hangulat kedvező a horgony húzzátok fel, hosszú az út mostmár indulni kell.
Tenger felől megtaláljuk indiát de az se baj ha nyereségből megvehetjuk Sziciliát.
Én látok benne fantáziát, tudom ez itt kevés remény.
De a 3-5-éves távban lehet 10000 abban van vmi.
2006 körüli cég és volt 6000 vagy talán picit több is, gyakorlatilag a válság mizéria nem nagyon érinti. Csináltak egy jó időbeni tőkeemelést nyáron.
Kicsit sajnálom, hogy nem olvastam róluk előbb.
szóval szerintem ígéretes, annak aki spekulál vele szíve joga, arra ez a forgalom szerintem nem jó és nagyot lehet vele bukni, de a tőzsdén a bátraké a szerencse
Szia!
Én bukni nem buktam, viszont nyertem majd 10%-ot egy hét alatt. Egyértelműen emelkedni fog, csak kisebb-nagyobb korrekciókkal. Én személy szerint biztosan veszek még belőle ha lesz egy kis korrekció. Ismétlem, ha lesz:)
Az, hogy most pár embernek tetszik, hogy van akár 30% haszna is rövid időn belül, az semmit nem jelent a jövő heti, hónapi, évi árfolyamra vonatkozóan. Sokan nem is tudják, miért tört ki ennyire, csak azt látják, hogy érdemes megmozgatni a részvényt. Nos vagy végleg lemaradnak, vagy buknak a mai eladással.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....