RFV előtt nagyon nagy növekedési potenciál van - jó papír, látszik a mai kereskedésből is... érdemes tartani belőle! Jómagam folyamatosan vásárolom és tartani fogom, mert bízom abban, hogy szépen fog teljesíteni. Még ezeken a szinteken is olcsónak találom...
Köszi. Igen, már emlékszem, a Netbróker Pro-ban. Nekem csak a normál van, de már egy ideje nem fizetek a real time adatért. (A kereskedésem meg nincs 20 millió felett.)
De most inkább a PETI-t nézem, mert ott legalább többet látni.
Valaki látja, hogy mennyi eladás van 4000 környékén? Egyébként van itt egy cikk a transzparenciáról (7:30), írtam hozzá egy kérdést az RFV-vel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok, másnak mi a véleménye.
De belefér egy korrekció, de 4200-ig nem fog megállni, ha kitart ez a pozitív hangulat.
Törölt felhasználó2009. 09. 23. 19:44
Kicsit gondolkodhatnánk. Hosszú távon egyértelmű a helyzet, hogy jó helyen vagyunk, s ti mit mondotok rövid távon? nem várható a 4000-re egy némi időleges visszakorekció? vagy nincs megálllás és irány felfelé?
Mondju kszerienm még rövid távon is megy fel, de kíváncsi lenné, hogy ti mit mondotok
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....