Hoppla!
Most nezem csak mi megy itt! :)
Pakkom felet eladtam, ujabb realizalt netto 10% feletti hozam, masik felet meg tartom tovabb, az meg mar netto 20% felett jar! :)
No, lassuk, mennyi van meg ebben a papirban...
A multkor is ugy indult be, h aztan visszaesett, igy most is szamitok ra, h esetleg ujra beindul egy realizalasi hullam ("hirre adni kell"?) mielott tovabb megy. No, meglatjuk.
Jo-szerencset! :)
Legújabb vállalatelemzésünkben 12 hónapos célárfolyamunkat 4.200 forintra növeltük a korábbi 3.730 forintról. Vétel ajánlatunkat továbbra is fenntartjuk. Új modellünkben a legfontosabb új elemet a nemrég bejelentett gyergyószentmiklósi és érdi projektek jelentik. Mivel a nyáron befolyt 1,2 milliárd friss tõke még egy projekt beruházási költségeit fedezné, egy plusz projekttel számoltunk. Konzervatív megközelítést alkalmaztunk, ezért nem építettünk be több új projektet annak ellenére, hogy a régió még számos lehetõséget kínálhat egy RFV-hez hasonló, energia-megtakarításra szakosodott vállalat számára és a fenti projektekbõl származó cash flow lehetõvé tenné, hogy az RFV tovább növelje részesedését az energia- megtakarítási piacon. Ezen kívül, az elsõ féléves adatok tükrében csökkentettük az áramszolgáltatási ésközvilágítási tevékenységre vonatkozó várakozásainkat.
Pozitív kilátások 2009-re a menedzsmenttõl
Az RFV menedzsmentje ma reggel publikálta a 2009-es pénzügyi évre és 2010 elsõ félévére vonatkozó várakozásait. 2009-re a menedzsment 810 millió forintos nettó profittal számol, ami 25 millió forinttal több, mint amit a mi modellünk tartalmaz. 2010 elsõ félévére az RFV 650 millió nettó profitot vár. A vállalat menedzsmentjével ellentétben az új projektek értékelésénél mi a konzervatív oldalon maradtunk. A menedzsment közleménye nyomán pozitív piaci reakció várható.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....