A bejelentés napján beindult rendesen, most egy kis pangás, a forgalom sem nagy. Gondolom sokan akarnak realizálni a jegyzők közül. Most nincs más, várni kell:-)))
Szerintem túl fényes számok nem lesznek,legalább is én nem emlékszem új akvizíciókra az első félévből...Ráadásul a kamatok akkor még "zabálták" a fedezetet,úgyhogy nem lepődnék meg, ha sokaknak csalódást okozna a papír..
Ellenben 3250 felett egy pár ezer darab erejéig várom a bepánikolókat,biztonságra törekvőket...
Hát azért tényleg jobb lenne ha szép számokat látnánk, de sajnos tényleg nem ez a döntő, hanem hogy mennyire remeg valakik keze a világ túlsó végén (mármint nem konkrétan ennél a papírnál, hanem általában)
Hát akkor legyen így, bár azért nyilván valami hatása lesz a papír árfolyamára, még ha a múlt is, és mivel apránként visszacsipegettem magam, ezért remélem inkább felfelé lesz az irány. :)
Sok függ az az általános hangulattól sajnos.
Szerintem jobb így. A piac meg szerintem úgysem az elmúlt félév hanem az elkövetkező félév alapján árazza ezt a papír, nemhiába no, csak sztoripapír :)))
Törölt felhasználó2009. 08. 18. 10:25
Holnap piaczárás után jelent az RFV, 10.14-es hír. Szerintem lehet, hogy jobb lett volna, ha hétfőre hagyják, hogy a piac azonnal le tudja reagálni.
link
Egon elemzese is uj csucs elereset vetiti elore:
"Napos
Elliott a jelölés szerint. A hatodik hullám is teljesült, az A pont kijelölésre került. A felfüggesztés után, a hír hatására hatalmas réssel a hetedik hullám nem csupán elindult, hanem már a célára is teljesült. Ám a nyulcadik hullám már bizonytalan, figyelembe véve a nemrég lezajlott, sikeres részvényjegyzést, nem is számítunk visszaesésre. Sokkal inkább némi oldalazás után új csúcs elérését prognosztizáljuk.
(A nagy alapok szeretik, ha friss szerzeményük nyereséget mutat a könyveikben - valszeg tesznek is róla...)"
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....